Конструктор LEGO City Stunt Змагання трюків 73 деталі (60299)

Код товару: 1217020
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 60299
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: City Stunt Змагання трюків 73 деталі
  • Код виробника: 60299
  • Вага: 0.226 кг.
  • Габарити: 28x19x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, жанр - наземний транспорт, вік - 5+, кількість деталей - 73, Матеріал - пластик

Опис LEGO City Stunt Змагання трюків 73 деталі

Дюк ДеТейн - той ще любитель швидкісних перегонів, але чи буде так він настільки хорошим, коли зіткнеться з цією каскадёршой в наборі LEGO "Змагання каскадерів" або невідома дівчина все ж дасть жару? Приготуйтеся до захоплюючих змагань. Та переможе найсильніший або найсильніша!

Каскадерські трюки для сміливців
Для тих з Вас, хто живе ризиком, обожнює адреналін і хоче приміряти на себе професію каскадера, гонщика-мотоцикліста або просто побути крутим, компанія LEGO представляє серію наборів LEGO City Stunt. Тут Ви знайдете фігурки екстремалів-каскадерів, крутий транспорт і різні додаткові аксесуари. Однак, пам'ятайте про безпеку і не намагайтеся повторити це в реальному житті!

Зустрічайте - учасники змагань
Якщо Ви дивилися мультсеріал "Пригоди в LEGO City", то точно впізнаєте одного з гонщиків, а з другої гонщицею зараз трохи познайомитеся. Отже, в наборі LEGO є:

  • Лейтенант Дюк ДеТейн. Поліцейський, а за сумісництвом любитель швидкості, спалить всю гуму, але постарається перемогти в цьому змаганні. А якщо по дорозі ще зустрінеться злочинець, то він тут же виявиться за гратами. На лейтенантові сірий гоночний костюм з синіми елементами. Обличчя прикрашає фірмова посмішка і сонцезахисні окуляри. Але безпека понад усе, тому перед заїздом слід надіти синій шолом з чорним захисним склом;
  • Невідома гонщиця. Хто вона - незрозуміло, звідки вона приїхала - не ясно. Очевидно лише одне - вона дуже крута каскадёрша і готова кинути виклик лейтенанту ДеТейну. А ще, у дівчини стильний прикид: біла майка з трояндою, джинсова жилетка з кишенями і чорні штани. На час заїзду, вона одягає червоний шолом з червоним захисним склом.

Змагання будуть спекотними! Запасайтеся попкорном, або теж візьміть участь.

Мотоцикли та перешкоди
Мотоциклів в наборі LEGO "Змагання каскадерів" відразу 2, по одному для кожного учасника:

  • червоний для дівчини;
  • блакитний для Дюка.

Обидва байка оснащені механізмом - маховиком, який необхідно завести, відпустити і тоді каскадер зможе виконати кілька трюків або проїхати деяку відстань.

А завести мотоцикли доведеться, адже гонщиків в цьому наборі очікує вогненне кільце і трамплін для розгону. Коли Вам набриднуть звичайні стрибки, спробуйте подовжити стрибок, підняти кільце вище і виконати трюк, тримаючись лише за кермо. Різні рівні складності підійдуть як для новачка, так і для досить прошаренного каскадера.

Набір, щоб взяти з собою
Набір LEGO спеціально зроблений таким чином, щоб каскадерів можна було взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка, візит до друзів або робота. Вони не займуть багато місця, а коли з'явитися вільна хвилина або стане нудно, гонщиків можна буде прокатати на мотоциклі, після чого поставити на місце. При бажанні, захопити з собою можна і вогняне кільця з трампліном.

Характеристики LEGO City Stunt Змагання трюків 73 деталі

Тип класичний
Жанр наземний транспорт
Вид транспорту мотоцикл
Серія City
Вік 5+
Стать для хлопчиків
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 19.1 х 4.6 см
Кількість деталей 73
Додатково 2 фігурки в комплекті