Конструктор LEGO City Повітряна гонка 140 деталей (60260) City Воздушная гонка 140 деталей

Код товару: 1067395
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 60260
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Чехія
  • Модель: City Воздушная гонка 140 деталей
  • Код виробника: 60260
  • Вага: 0.47 кг.
  • Габарити: 28x26x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, жанр - гелікоптери, фігурки людей, вік - 5+, кількість деталей - 140, Материал - пластик

Опис LEGO City Воздушная гонка 140 деталей

LEGO City — це реалістичний світ LEGO, який ваша дитина може досліджувати. Знамениті машини і будівлі, від фонових декорацій до цього велелюдного міста, де герої в повсякденному житті ловлять крадіїв і гасять пожежі. Цей світ, повний гумору й шарму, служити дійсним стимулом для розвитку творчої фантазії дітей.

У наборах LEGO City всі елементи, які дитина бачить в повсякденному житті, відображені в популярних моделях, і це надихає його на створення міста, повного руху, гумору й шарму. Тут представлені всі основні теми: від поліції і пожежної команди до різних крутих машин і відомих будинків — ваша дитина буде з захопленням їх будувати і грати з ними протягом багатьох годин. Завдяки величезному різноманіттю деталей, набори LEGO дозволяють створювати нескінченну кількість комбінацій, і це є стимулом для дитячої уяви. LEGO City — це світ безмежних можливостей, що робить цю гру одночасно і більш різноманітною, і більш захоплюючою.

Щось неймовірно цікаве відбувається під час авіаперегонів LEGO City . Пілот-ас та телезірка LEGO City Рів’єра прямують у небо на крутому літаку-каскадері, щоб приєднатися до пілотів Xtreme та Vitarush на швидкісних гелікоптерах. Разом з ними відривайся з лінії старту, щоб піднятися у повітря, кружляти, пірнати та обертатися в небі міста LEGO, розважаючи натовп, який зібрався внизу! Хто першим перетне фінішну лінію?

Характеристики LEGO City Воздушная гонка 140 деталей

Жанр фігурки людей
Материал пластик
Тип пластиковий
Серія LEGO City
Вік 5+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 140