Конструктор LEGO Creator Дослідницький планетоход 510 (31107) Creator Исследовательский планетоход 510 деталей

Код товару: 1044927
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 31107
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Creator Исследовательский планетоход 510 деталей
  • Код виробника: 31107
  • Вага: 0.5 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, вік - 8+, кількість деталей - 510, Матеріал - пластик

Опис LEGO Creator Исследовательский планетоход 510 деталей

Відкривай нові планети і галактики на цьому Дослідницькому планетохода! Збери зразки захопленнями робота, а потім за допомогою крана встанови його на дах планетохода, щоб продовжити свою подорож. Ух ти, подивися на цього прибульця! Перебудуй планетоход в космічну базу, щоб досліджувати Марс і інші планети, або в космічний корабель, або будь-яку іншу модель, яку тобі підкаже уяву. Досліджуй космос з цим неймовірним набором 3 в 1!

Подаруйте маленьким любителям космосу набір «Дослідницький планетоход» LEGO Creator 3 в 1, який можна перебудувати в космічну базу або космічний корабель, щоб зробити ігри ще цікавіше.

У наборі «Дослідницький планетоход» LEGO Creator 3 в 1 (31107) маленьких дослідників чекають космічні пригоди. Дітям сподобається грати з цим детально пропрацював планетоходом з кабіною, лабораторією і житловою зоною, яка працює стрілою підйомного крана і підвіскою, а також маленьким роботом з рухомими руками, збірної фігуркою інопланетянина і мініфігурки космонавта, які пробуджують уяву і надихають на творчі ігри.

Інопланетні творчі ігри

З цього набору LEGO Creator 3 в 1 можна зібрати три різні ігрові моделі. Діти зможуть зібрати дослідний планетоход, а потім перебудувати його в космічну базу з маленькою фігуркою інопланетянина або космічний корабель. Вони також зможуть проявити свої творчі здібності і придумати власну, абсолютно нову модель.

Характеристики LEGO Creator Исследовательский планетоход 510 деталей

Виробник LEGO
Модель Creator Исследовательский планетоход 510 деталей
Артикул 31107
Тип пластиковий
класичний
Серія LEGO Creator
Вік 8+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 510
Матеріал пластик