Конструктор LEGO DOTs Підставка для олівців Ананас (41906) DOTs Подставка для карандашей Ананас 351 деталей

Код товару: 1033233
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 41906
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Чехія
  • Модель: DOTs Подставка для карандашей Ананас 351 деталей
  • Код виробника: 41906
  • Вага: 0.32 кг.
  • Габарити: 22x4x22 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, вік - від 4 років, кількість деталей - 351, Матеріал - пластик

Опис LEGO DOTs Подставка для карандашей Ананас 351 деталей

Подаруйте дітям змогу створити круті прикраси з наборами LEGO DOTs. Цей детально продуманий творчий набір надає дітям нескінченні можливості для пошуку нових ідей і створення нових дизайнів, допомагаючи розвинути творчі здібності та впевненість у собі.

Набір «Підставка для олівців «Ананас» відкриває безмежні можливості для творчості! Збери та прикрась підставку для олівців у формі ананаса або кавуна, а потім встанови її на письмовий стіл у своїй кімнаті. Шукай натхнення в інструкціях зі складання та буклеті з ідеями або вигадуй свій унікальний дизайн. Вигадай найнеймовірніший дизайн підставки для олівців! Це так просто та весело!

Твори й конструюй з наборами LEGO DOTs! Діти зможуть зібрати корисні декоративні елементи, наприклад підставку для олівців «Ананас», і вигадати для них новий дизайн. Це непроста підставка для олівців. Її можна використовувати не тільки для зберігання, а і для творчості.

У цьому наборі LEGO DOTs є все потрібне для творчості. Безліч декоративних ідей для дітей, які люблять творити. У цій підставці діти будуть зберігати канцелярське приладдя. Діти зможуть використовувати готові дизайни або вигадувати свої. Плитки, що входять до набору, дарують нескінченні можливості для творчості. Зберігайте та переносьте плитки в цьому зручному контейнері.

Характеристики LEGO DOTs Подставка для карандашей Ананас 351 деталей

Виробник LEGO
Модель DOTs Подставка для карандашей Ананас 351 деталей
Артикул 41906
Тип пластиковий
Серія LEGO DOTs
Вік від 4 років
Стать для дівчаток
Кількість деталей 351
Матеріал пластик