Конструктор LEGO DREAMZzz Фургон «Черепаха» місіс Кастільйо 434 деталі (71456) DREAMZzz Фургон Черепаха місіс Кастільйо 434 детал

Код товару: 1456979
Під замовлення
1680 Грн
  • Інформація по LEGO 71456
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: DREAMZzz Фургон Черепаха місіс Кастільйо 434 детал
  • Код виробника: 71456
  • Вага: 0.547 кг.
  • Габарити: 26x22x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - блоковий, жанр - тварини, наземний транспорт, вік - 7+, кількість деталей - 434, Матеріал - пластик

Опис LEGO DREAMZzz Фургон Черепаха місіс Кастільйо 434 детал

Дозвольте дітям віком від 7 років поринути у світ сновидінь разом із пані Кастільйо, Матео й Зої з допомогою цього набору LEGO DREAMZzz Фургон «Черепаха» пані Кастільйо (71456). За мотивами захопливого телесеріалу DREAMZzz, цей набір пропонує дітям два способи складання дивовижного транспортного засобу.

Один фургон, два способи будівництва
У своїй базовій формі фургон «Черепаха» пані Кастільйо має рухомі колеса й знімний дах. Діти можуть годинами налаштовувати його у два різні способи, використовуючи сюжетні інструкції з будівництва. У режимі вечірки фургон «Черепаха» можна доповнити рухомим деревом, кактусом, що обертається, і скринею зі скарбами, що відчиняється. У режимі підводного човна до фургона можна додати ракету й рухомий перископ. В останньому режимі також є версія повітряної кішки-кактуса, що може подорожувати разом із фургоном. Це заохочує до творчості й подвоює час, протягом якого діти можуть насолоджуватися грою з кожним набором.

Фантастичні мініфігурки
Конструктор містить мініфігурки пані Кастільйо, Матео й Зої. Всі вони можуть сидіти всередині фургона.

Пані Кастільйо заснула у своєму кріслі й потрапила у світ сновидінь. Завдяки цьому чудовому набору LEGO DREAMZzz ви можете приєднатися до неї, Матео, Зої і Z-Blob, які уві сні майструють фургон для перемоги над жахіттями! Вибирайте, як будувати фургон: у режимі вечірки, щоб боротися із жахіттям, або в режимі підводного човна, щоб переслідувати нічні жахіття!

Характеристики LEGO DREAMZzz Фургон Черепаха місіс Кастільйо 434 детал

Тип блоковий
Жанр тварини
Вид транспорту фургон
Серія DREAMZzz
Вік 7+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 434
Додатково виготовлено з високоякісних матеріалів
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 22.2 х 7.6 см