Конструктор LEGO Duplo Town Підйомний кран і будівництво (10933) Duplo Town Подъемный кран и строительство 123 дета

Код товару: 1044932
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 10933
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 14 міс.
  • Модель: Duplo Town Подъемный кран и строительство 123 дета
  • Код виробника: 10933
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 58x48x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, жанр - техніка, будівництво, вік - 2+, кількість деталей - 123, Материал - пластик

Опис LEGO Duplo Town Подъемный кран и строительство 123 дета

Маленькі будівельники будуть цілими днями грати з цим набором, досліджуючи будівельний майданчик з безліччю функцій. Батьки і діти будуть працювати разом: доставляти будівельні матеріали, будувати вежі і прибирати сміття з вулиць за допомогою великого бульдозера, мінібульдозера, самоскида, екскаватора і крана. А коли прийде час обідати, вони зможуть купити смачний хот-дог в кіоску на будівельному майданчику!

Ця іграшкова будівельний майданчик з безліччю приголомшливих транспортних засобів, дивовижних функцій і самих різних персонажів надихне дітей на захоплюючі ігри та допоможе їм розвинути найважливіші навички.

Набір «Підйомний кран на будівництві» LEGO DUPLO (10933), що включає в себе безліч транспортних засобів, всіляких функцій і персонажів, спеціально розроблений, щоб допомогти дошкільнятам розвивати найважливіші навички та надихнути їх на нові захоплюючі ігри.
Будівельний майданчик, що надає безмежні можливості для ігор

Маленькі будівельники будуть цілими днями грати з цим набором, досліджуючи будівельний майданчик з безліччю функцій. Батьки і діти будуть працювати разом: доставляти будівельні матеріали, будувати вежі і прибирати сміття з вулиць за допомогою великого бульдозера, міні-бульдозера, самоскида, екскаватора і крана. А коли прийде час обідати, вони зможуть купити смачний хот-дог в кіоску на будівельному майданчику!

Захоплюючий набір, повний всіляких функцій

Цей набір, що включає в себе п'ять фігурок сучасних персонажів: жінку-маляра, двох чоловіків — будівельників і продавця хот-догів, а також всілякі круті функції, такі як кубики світлових і звукових ефектів і інерційний двигун бульдозера, допомагають зацікавити, надихнути і надихнути маленьких фантазерів на нові ігри. Об'єднайте цей набір з іншими конструкторами LEGO DUPLO, щоб надати дітям ще більше можливостей для захоплюючих ігор.

Характеристики LEGO Duplo Town Подъемный кран и строительство 123 дета

Жанр техніка
Матеріал пластик
Тип пластиковий
Серія LEGO DUPLO
Вік 2+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 123