Конструктор LEGO Duplo Town Нищівний кульовий таран (10932) Duplo Town Сокрушительный шаровой таран 56 деталей

Код товару: 1044935
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 10932
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Duplo Town Сокрушительный шаровой таран 56 деталей
  • Код виробника: 10932
  • Вага: 1 кг.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, вік - від 2 років, кількість деталей - 56, Матеріал - пластик

Опис LEGO Duplo Town Сокрушительный шаровой таран 56 деталей

Батьки і діти зможуть працювати в команді: розгойдувати кульовий таран, щоб знести маленький будиночок, прибирати будівельне сміття бульдозером і доставляти нові будівельні матеріали в кузові самоскида. Досліджуючи можливості для ігор, що надаються цим набором, діти будуть розвивати найважливіші фізичні і розумові здібності, необхідні для подальшого життя.

Набір «Кульовий таран» LEGO DUPLO допомагає дошкільнятам розвивати найважливіші навички в процесі захоплюючих творчих ігор. Що включає в себе підйомний кран з регульованою по висоті стрілою, самоскид і бульдозер, надає безмежні можливості для ігор.

Іграшковий кульовий таран для малюків

Дошкільнята будуть розвивати дрібну моторику, когнітивні навички та соціально-емоційний інтелект, граючи з трьома фігурками будівельних робочих, підйомним краном з регульованою по висоті стрілою, бульдозером з потужними гусеницями і кабіною, що відкривається, самоскидом, невеликим будиночком і великою кількістю аксесуарів, таких як булижники і попереджуючі знаки для автомобілів. Батьки і діти зможуть відмінно провести час разом: розгойдувати кульовий таран, щоб знести маленький будиночок, прибирати будівельне сміття бульдозером і доставляти нові будівельні матеріали в кузові самоскида, щоб знову побудувати будинок.

Які конструктори найкраще підходять для малюків?

Набори LEGO DUPLO спеціально розроблені, щоб подарувати дошкільнятам іграшки, що відповідають їхнім зростаючим потребам і надихаючим їх на творчі ігри. Об'єднайте кілька наборів, щоб зробити ігри ще цікавіше.

Характеристики LEGO Duplo Town Сокрушительный шаровой таран 56 деталей

Виробник LEGO
Модель Duplo Town Сокрушительный шаровой таран 56 деталей
Артикул 10932
Тип пластиковий
класичний
Серія LEGO DUPLO
Вік від 2 років
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 56
Матеріал пластик