Конструктор LEGO Friends Футбольний куб Мії 56 деталей (41669) Friends Футбольный кьюб Мии 56 деталей

Код товару: 1177029
Під замовлення
334 Грн
  • Інформація по LEGO 41669
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: Friends Футбольный кьюб Мии 56 деталей
  • Код виробника: 41669
  • Вага: 0.11 кг.
  • Габарити: 22x14x6 см.
  • Короткий опис:

    Тип - класичний, жанр - спорт, фігурки, вік - 6+, кількість деталей - 56, Матеріал - пластик

Опис LEGO Friends Футбольный кьюб Мии 56 деталей

Якщо Ви у захваті від серії LEGO Friends, або вже брали такі кубики, то набір LEGO "Футбольний куб Мії" точно підійде Вам, а також зможе стати відмінним подарунком для будь-якої дитини. До того ж, якщо Ви, або ваша дитина захоплюєтеся спортом і здоровим способом життя, то набір LEGO точно доведеться Вам за смаком.

Мініфігурка
У наборі LEGO 41669 тільки одна мініфігурка - Мія. Вона просто обожнює природу, спорт і тварин. Тож не дивно, що саме Мія з'являється в наборі з футбольною тематикою. Вже вона то точно виграє цей матч! У наборі LEGO "Футбольний куб Мії", Мія традиційно з'являється з посмішкою і рудим волоссям, зібраним в хвіст. Також вона вдягнена в топ і салатову форму, на якій красується номер 05. На ногах - фіолетові кросівки. Так як це набір про дівчину, яка шаленіє від спорту, з аксесуарів у неї м'яч.

Куб
У наборі LEGO куб блакитного кольору, який точно сподобається будь-якій дівчинці та й навіть хлопчику. За стилістикою нагадує спортивний рюкзак, адже є кишені, блискавка і навіть навушники. Відкривається і закривається добре, петлі надійні. Можна не боятися про те, що щось випаде, якщо закрити куб. Тим більше, що всі деталі можна закріпити на підставі. Саме тому набір можна взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка з подружками або подорож.

Інтер'єр кубу
Все всередині набору LEGO "Футбольний куб Олівії" прямо таки кричить про спорт і все, що з ним пов'язано. Тому, якщо у Вас є маленька любителька активних ігор, це обов'язково має бути у неї. Отже, до інтер'єру. Всередині - футбольні ворота і роздягальня. Є можливість як пограти в футбол, так і переодягнутися. Для переможця є навіть спеціальний аксесуар - золотий кубок. Також в наявності шафка, в якій можна залишити форму або свої речі. Якщо виділяти якісь кольори, то всередині куба переважає блакитний і білий колір.

Тваринка
Фішка таких наборів-кубів - тваринка рандомного кольору. Є набори з фламінго, песиками, кроликами і тд. Це додає деякої інтриги перед покупкою, адже ніколи не знаєш, яке забарвлення попадеться. Саме в наборі LEGO можливо отримати милого песика 4 кольорів на вибір:

  • блакитного;
  • жовтого;
  • м'ятного;
  • червоного.

Ймовірно, це талісман команди. Зовнішність песиків в наборі LEGO "Футбольний куб Мії" повністю однакова, різниця лише в кольорі. До речі, у всіх них є фіолетова плямочка навколо ока. Саме тому дітям не буде прикро, що вони отримали гіршого песика.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Мію і її чарівного вихованця-песика сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Характеристики LEGO Friends Футбольный кьюб Мии 56 деталей

Тип класичний
Матеріал пластик
Серія Friends
Жанр фігурки
Вік 6+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 56
Габарити упаковки 157 x 210 x 52 мм
Додатково фігурка в комплекті