Конструктор LEGO Астрономічна вежа Хогвартса (75969) Harry Potter Астрономическая башня Хогвартса 971 д

Код товару: 1044945
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 75969
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Гарантія: 14 міс.
  • Модель: Harry Potter Астрономическая башня Хогвартса 971 д
  • Код виробника: 75969
  • Вага: 2 кг.
  • Габарити: 48x38x8 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, вік - 9+, кількість деталей - 971, Материал - пластик

Опис LEGO Harry Potter Астрономическая башня Хогвартса 971 д

В Астрономічній вежі Хогвартса тебе чекають улюблені персонажі і чарівні функції і аксесуари. Тут ти побачиш безліч кімнат, знайомих тобі за фільмами про Гаррі Поттера. Зазирни в клас професора Горація Слізнорта разом з Гаррі, а потім вирушай на вечірку, організовану їм для видатних учнів. Поглянь на чарівні мандрагори в парнику, досліджуй спальню факультету Когтевран і вивчи дивовижне астрономічне обладнання.

Шанувальники Гаррі Поттера будуть просто зачаровані цієї Часовий вежею Хогвартса. Вона буквально наповнена легендарними місцями дії і реалістичними деталями.

Годинникова вежа Хогвартса LEGO Harry Potter (75969) буквально наповнена легендарними місцями дії, класними персонажами і реалістичними деталями з фільмів про Гаррі Поттера.

Іграшковий замок, повний пригод Гаррі Поттера

Граючи з цим набором LEGO, діти зможуть досліджувати все чудові кімнати чарівного замку школи Хогвартс разом з Гаррі Поттером, Герміоною Грейнджер, Горацием Слизорогом, Луна Лавґуд, Невіл Лонґботом, Роном Візлі, Лавандою Браун, Драко Мелфоя і совою букле. Вони зможуть відтворити епізоди з фільмів про Гаррі Поттера, в тому числі з фільму «Гаррі Поттер і Принц-напівкровка», а також придумати власні нескінченні пригоди за допомогою моделей знаменитих місць і фігурок популярних персонажів.

Колекційні іграшки, чарівні мініфігурки і нескінченні пригоди

Якщо ви шукаєте подарунок для родича або кращого друга, то набори LEGO Harry Potter — саме те, що вам потрібно. Вони надають безмежні можливості для творчих ігор дітям, люблячим конструювати і грати з кубиками LEGO.

Особливості:

  • Діти зможуть відтворити захоплюючі пригоди в чарівному замку Хогвартс за допомогою фігурок улюблених персонажів, моделей легендарних місць дії і реалістичних аксесуарів, які чекають їх в наборі «Годинникова вежа Хогвартса» LEGO Harry Potter (75969)
  • У цій подарунковій моделі годинникової вежі Хогвартса ви побачите безліч відомих місць дії з фільмів про Гаррі Поттера, вісім мініфігурок популярних персонажів, фігурку сови букле і безліч реалістичних аксесуарів, в тому числі рослини мандрагори, листи, чарівні палички і книги заклинань
  • Діти виявляться в світі магії і зможуть відвідати урок професора зельеваренія і спеціальну вечірку, влаштовану ним для обдарованих учнів, доглядати за рослинами мандрагори в парнику, досліджувати вітальню факультету Когтевран, а потім відправитися на урок астрономії в найвищу вежу замку
  • Цей унікальний набір із серії LEGO Harry Potter, що включає в себе мініфігурки Драко Мелфоя і Невіл Лонґботом, стане чудовим подарунком для дітей у віці від 9 років.

Характеристики LEGO Harry Potter Астрономическая башня Хогвартса 971 д

Основні
Вид конструктор
Тип гри конструювання
Вікова група від 9
Стать дитини для дівчат
для хлопчиків
Серія конструктора LEGO Harry Potter
Матеріал Пластик
Кількість деталей 971 шт