Конструктор LEGO Harry Potter Гоґвортс: Таємна кімната 1176 деталей (76389) Harry Potter Хогвартс Тайная комната 1176 деталей

Код товару: 1174690
Під замовлення
5240 Грн
  • Інформація по LEGO 76389
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: Harry Potter Хогвартс Тайная комната 1176 деталей
  • Код виробника: 76389
  • Вага: 1.775 кг.
  • Габарити: 58x38x9 см.
  • Короткий опис:

    Тип - блоковий, жанр - кінофільми, будівлі, вік - 9+, кількість деталей - 1176, Матеріал - пластик

Опис LEGO Harry Potter Хогвартс Тайная комната 1176 деталей

Приєднуйтесь до пригод в двох найвідоміших приміщеннях Хогвартса! У Таємній кімнаті Гаррі Поттер бореться з Томом Реддла і гігантським василіском, а в Великому залі готова до роботи Сортувальний капелюх і інші чарівні аксесуари. Всюди азарт (і корнуельського Пікс!). У наборі є і дещо особливе: ексклюзивна золота ювілейна мініфігурка Волан-де-Морта і 6 випадкових плиток-карток чарівників.

Великий модульний ігровий набір «Хогвартс: Таємна кімната» LEGO Harry Potter 76389 – це універсальна і видатна іграшка, яка зачарує будь-якого шанувальника фільмів про Гаррі Поттера. 10 мініфігурок: Гаррі Поттер, Джіні Візлі, Том Редл, Колін Кріві, Джастін Фінч-Флетчлі, Луна Лавґуд, Златопуст Локонс, Альбус Дамблдор, професор Сіністра і Майже-Безголовий Нік. Численні приміщення зі безліччю функцій і знайомі мініфігурки відкривають перед дітьми безмежні можливості розігрувати улюблені сцени з фільмів і створювати власні історії. Ця чарівна модульна система дозволяє дітям у віці від 9 років додавати кімнати для створення моделі всього замку Хогвартс.

Розміри набору: більше 40 см у висоту, 40 см в ширину і 11 см в глибину. Він легко поєднується з іншими наборами LEGO Harry Potter, щоб було ще веселіше.

Майже Безголовий Нік – це особлива мініфігурка, яка світиться в темряві мініфігур. У рухомого василиска розкривається пащу, голова оснащена двома обертовими шарнірами, а хвіст складається з трьох частин, які можна налаштовувати.

  • У комплект входить ексклюзивна золота мініфігурка Волан-де-Морта в честь двадцятиріччя магії з LEGO Harry Potter, а також 6 випадкових колекційних плиток-карток чарівників (всього діти можуть зібрати 16 штук).
  • Набори LEGO Harry Potter включають в себе фігурки улюблених персонажів, неймовірні функції і знайомі місця з популярних фільмів. Вони стануть ідеальним подарунком для дітей, які хочуть заглянути в чарівний світ фільмів про Гаррі Поттера.
  • Все набори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найвищим стандартам індустрії, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально поєднуються і роз'єднуються. Всі елементи LEGO випробовують на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності вимогливим міжнародним стандартам безпеки.

Характеристики LEGO Harry Potter Хогвартс Тайная комната 1176 деталей

Тип блоковий
Серія Harry Potter
Жанр кінофільми
Вік 9+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 1176
Матеріал пластик
Габарити упаковки 580 х 90 х 380 мм
Додатково 11 фігурок в комплекті