Конструктор LEGO MINDSTORMS Винахідник роботів (51515) MINDSTORMS Изобретатель роботов

Код товару: 1112992
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 51515
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: MINDSTORMS Изобретатель роботов
  • Код виробника: 51515
  • Вага: 3.3 кг.
  • Габарити: 48x37x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, навчальний, робототехніка, вік - 18+, кількість деталей - 979, Матеріал - пластик

Опис LEGO MINDSTORMS Изобретатель роботов

Відкрий для себе світ приголомшливих інтерактивних роботів і транспортних засобів із набором «Робот-винахідник» LEGO MINDSTORMS! Збирай дивовижні моделі та програмуй їх з допомогою свого смартфона або планшета, щоб виконувати складні та цікаві місії й веселі завдання. Придумуй і конструюй свої моделі з безлічі кубиків і деталей LEGO і демонструй їх іншим шанувальникам роботів у застосунку LEGO Life. Створи власного робота та встанови свої правила гри з допомогою Робота-винахідника!

Завдяки набору «Робот-винахідник» LEGO MINDSTORMS (51515) діти набудуть найважливіші навички з предметів природничо-наукового та технічного циклу (STEM), конструюючи та програмуючи роботів із дистанційним керуванням та інтелектуальні моделі, які можуть стріляти ракетами, грати кулькою, переміщатися по кімнаті та виконувати інші цікаві завдання.

Діти зберуть Чарлі, Трікі, Бласта, М. В. П. і Гіло й виконуватимуть завдання й місії в застосунку LEGO MINDSTORMS Robot Inventor, що надає середовище програмування, що ґрунтується на мові Scratch (див. список сумісних пристроїв на сторінці LEGO.com/devicecheck).

Використовуючи майже 1000 деталей цього набору, зокрема інтелектуальний хаб, чотири середні мотори, датчики кольору та відстані з унікальним інтерфейсом, діти зможуть сконструювати власних кумедних роботів і продемонструвати їх у застосунку LEGO Life.

Набір «Робот-винахідник» стане чудовим новим проєктом для всіх шанувальників LEGO BOOST та інших конструкторів LEGO і шанувальників роботів. Він стане класним подарунком на день народження, Новий рік або інше свято для дітей віком від 10 років.

Висота робота Бласта — 36 см, а довжина робота Гіло — 24 см. Компоненти Powered Up, що входять до цього набору, також сумісні з набором для конструювання й програмування LEGO BOOST (17101), набором «Командир загону дроїдів» (75253) та іншими конструкторами.

До цього крутого набору також входить простий в установленні акумулятор, тому вам не доведеться шукати батарейки, щоб почати веселі ігри. Безплатний застосунок для дітей LEGO MINDSTORMS Robot Inventor охоплює середовище програмування, що ґрунтується на мові Scratch, цифрові інструкції щодо збирання, понад 50 завдань, а також передбачає підтримку мови Python для прогресивних користувачів.
Конструктори серії LEGO MINDSTORMS надихають винахідників LEGO різного віку на конструювання інтерактивних роботів та інших моделей із кубиків, моторів, датчиків та інтелектуальних хабів, яких вони зможуть запрограмувати та продемонструвати в спільноті MINDSTORMS.

Усі конструктори LEGO, випущені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а всі кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.
Фахівці LEGO Group піддають усі кубики та деталі LEGO всіляким випробуванням, щоб переконатися в їхній бездоганній якості та відповідності стандартам безпеки, тому ви можете бути впевнені, що ці електронні іграшки не зламаються під час виконання важливої місії.

У процесі конструювання, програмування та ігор діти набувають найважливіших навичок у галузі природничих і точних наук. П'ять унікальних моделей, які можна зібрати та запрограмувати з допомогою безплатного застосунку Robot Inventor. Діти зможуть сконструювати власні приголомшливі моделі з безлічі кубиків і деталей, що входять до набору. Проєкт нового рівня, який стане прекрасним подарунком для всіх фанатів LEGO BOOST. Завдяки інтелектуальним моделям і сумісним деталям, іграшки LEGO є найцікавішими та довговічними.

До набору входить акумулятор, отже, вам більше не потрібно турбуватися про нові батарейки!

Безплатний застосунок Robot Inventor охоплює інструкції щодо збирання всіх п'яти моделей.

Набори серії LEGO MINDSTORMS надихають винахідників LEGO в усьому світі на дослідження й конструювання нових моделей. Усі кубики та деталі LEGO відповідають найсуворішим стандартам.

Кубики та деталі LEGO проходять випробування на відповідність найсуворішим стандартам безпеки.

Характеристики LEGO MINDSTORMS Изобретатель роботов

Тип робототехніка
Серія LEGO Mindstorms
Вік 18+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 979
Материал пластик