Конструктор LEGO Minecraft Скриня для творчості 4.0, 605 деталей (21249)

Код товару: 1512195
Під замовлення
2607 Грн
  • Інформація по LEGO 21249
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: Minecraft Скриня для творчості 4.0, 605 деталей
  • Код виробника: 21249
  • Вага: 1.162 кг.
  • Габарити: 48x28x7 см.
  • Короткий опис:

    Тип - блоковий, жанр - будівлі, комп'ютерні ігри, вік - 8+, кількість деталей - 605, Матеріал - пластик

Опис LEGO Minecraft Скриня для творчості 4.0, 605 деталей

LEGO Minecraft Скриня для творчості 4.0 (21249) — це два чудових іграшкових набори й нескінченне задоволення від конструювання в руках гравців Minecraft віком від 8 років.

Набір Minecraft 2-в-1 і творчий ресурс

Цей неймовірно універсальний іграшковий набір пропонує дітям два різні сценарії будівництва: річкові вежі — свого роду фортеця, яку можна використовувати для захисту від нападу зомбі й кріпера; або котячий котедж, який складається з великого будинку у формі кота й ігрового майданчика для котів поруч із ним. Ці окремі будівлі, а також запропоновані моделі, призначені для заохочення дитячої творчості й створення незліченних споруд, які діти будують з власної уяви, наповнені культовими фігурами й мобами з гри, включно зі Стівом, Алексом, зомбі, кріпером, котами й вівцями. Безліч можливостей і функцій Minecraft, серед яких вибух тротилу, додають додаткової реалістичності цьому епічному набору. Якщо хочете додати цифрових розваг, будівельники можуть масштабувати, обертати набори в 3D і відстежувати прогрес, використовуючи веселий, зрозумілий додаток LEGO Builder.

Перенесіть свої навички Minecraft в реальний світ завдяки цьому величезному міксу кубиків, фігурок й аксесуарів Minecraft! Що ви побудуєте першим: річкові вежі, де Стів і Алекс захищатимуть фортецю від зомбі й кріпера? Котячий котедж, де пара доглядатиме за котами, підриваючи тротилом кріпера? Або ж ви створите власну дивовижну пригоду Minecraft?

Характеристики LEGO Minecraft Скриня для творчості 4.0, 605 деталей

Тип блоковий
Жанр комп'ютерні ігри
Серія Minecraft
Вік 8+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 605
Додатково фігурки в комплекті
Матеріал пластик
Габарити упаковки 48 х 28.2 х 6.1 см