Конструктор LEGO Ninjago Дракон із джунглів (71746) Ninjago Дракон из джунглей

Код товару: 1133772
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 71746
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Данія
  • Модель: Ninjago Дракон из джунглей
  • Код виробника: 71746
  • Вага: 0.4 кг.
  • Габарити: 35x25x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, жанр - герої, мультфільми, вік - 7+, кількість деталей - 506, Материал - пластик

Опис LEGO Ninjago Дракон из джунглей

Допоможіть Ллойду та його чудовому дракону в битві проти Хранителів, стрибайте в сідло та кидайтеся в атаку. Зейн уже поспішає в бій на своєму серфборді та стріляє зі своїх шутерів у Хранителів і ПулЕріка. Стережіться! Вони озброєні косами та кинджалами. Приведіть ніндзя до перемоги та здобудьте амулет бурі.

Діти зможуть розігрувати захопливі пригоди із серіалу LEGO NINJAGO з цим приголомшливим набором «Дракон із джунглів» 71746. Кінцівки та хвіст дракона рухомі, а його щелепа відкривається й закривається. До спини дракона кріпиться сідло. Ніндзя потрібно просто вскочити в нього, і можна вирушати в бій!

У набір входить дракон і чотири мініфігурки: Ллойд, Зейн, ПулЕрік і Хранитель Гуркоту. Всі вони озброєні, щоб діти могли розігрувати битви за амулет бурі. У комплекті також є серфборд із шутерами, щоб битва стала ще епічнішою.

Іграшки із серії LEGO NINJAGO — це чудовий подарунок, що дає змогу зануритись у світ захопливих пригод, сміливих героїв і епічних битв із лиходіями. В набори входять різноманітні моделі, зокрема дракони, літаки та інші механізми. Набір «Дракон із джунглів» із серії LEGO NINJAGO містить ефектного рухомого дракона, з яким можна відтворювати пригоди героїв серіалу або придумувати власні.

Цей ефектний набір стане чудовим подарунком на будь-яке свято для всіх шанувальників творчості й ніндзя. Іграшка призначена для дітей від восьми років.
Висота дракона — 15 см, довжина — 30 см, ширина — 17 см. Між битвами він може слугувати ефектною окрасою дитячої, справляючи враження на гостей.

Характеристики LEGO Ninjago Дракон из джунглей

Тип пластиковий
Серія LEGO Ninjago
Жанр мультфільми
Вік 7+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 506
Материал пластик