Конструктор LEGO Star Wars Малюк 1073 деталі (75318) Star Wars Малыш 1073 детали

Код товару: 1129998
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 75318
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Угорщина
  • Гарантія: 14 міс.
  • Модель: Star Wars Малыш 1073 детали
  • Код виробника: 75318
  • Вага: 1.1 кг.
  • Габарити: 38x26x12 см.
  • Короткий опис:

    Тип - блоковий, жанр - кінофільми, космос, вік - 10+, кількість деталей - 1073, Матеріал - пластик

Опис LEGO Star Wars Малыш 1073 детали

Збери свою власну модель милого Малюка з фільму «Зоряні війни: Мандалорець». Відтвори всі реалістичні риси цього популярного персонажа. Міняй положення голови, вух і рота, щоб передати різні вирази його обличчя. Дай Малюкові його улюблену іграшку: важіль перемикання передач.

Шанувальники легендарної саги зможуть зібрати власну чарівну модель Малюка 75318 з фільму «Зоряні війни: мандалорець», у найдрібніших деталях відтвореного з кубиків LEGO, і створити чудову прикрасу для свого дому або офісу.

Ця колекційна модель LEGO Star Wars, зібрана з 1073 деталей, стане чудовим подарунком на день народження, Новий рік або інше свято чи незвичайним сюрпризом для всіх дітей і шанувальників фільму «Зоряні війни: мандалорець» віком від 10 років.

Ця зібрана з кубиків модель Малюка розміром трохи більш ніж 19 см заввишки, 21 см завдовжки і 13 см завширшки не займе багато місця, але обов'язково справить незабутнє враження на всіх відвідувачів вашого дому або офісу.

Конструювання цієї моделі — прекрасний спосіб відпочити та зняти напруження наодинці або разом із сім'єю або друзями. Зробіть перерву та насолодіться складанням цієї фантастичної моделі Star Wars.

У широкому асортименті наборів серії LEGO Star Wars кожен шанувальник «Зоряних воєн» знайде собі модель до душі, щоб відтворювати епізоди легендарної саги, придумувати нові пригоди або просто конструювати та показувати друзям чудові реалістичні моделі.

Для того, щоб з'єднати або роз'єднати кубики LEGO, не потрібно використовувати Силу! Вони відповідають найсуворішим стандартам і тому абсолютно безпечні та легко з'єднуються й роз'єднуються.

Кубики LEGO піддаються всіляким випробуванням, щоб переконатися у відповідності кожного колекційного набору LEGO Star Wars.

Характеристики LEGO Star Wars Малыш 1073 детали

Тип класичний
Серія LEGO Star Wars
Жанр космос
Вік 10+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 1073
Матеріал пластик
Габарити упаковки 26.2 х 38.2 х 11.8 см