Конструктор LEGO Super Heroes Бій у вежі Месників (76166) Super Heroes Бой в башне Мстителей

Код товару: 1067398
Немає в наявності
  • Інформація по LEGO 76166
  • Виробник: LEGO
  • Країна-виробник: Чехія
  • Модель: Super Heroes Бой в башне Мстителей
  • Код виробника: 76166
  • Вага: 1.13 кг.
  • Габарити: 37x6x35 см.
  • Короткий опис:

    Тип - пластиковий, класичний, вік - 8+, кількість деталей - 1230, Матеріал - пластик

Опис LEGO Super Heroes Бой в башне Мстителей

Набори LEGO Marvel Avengers переносять пригоди з фільмів Marvel в реальний світ і надихають дітей на захопливі ігри в супергероїв із колекційними мініфігурками, іграшковими транспортними засобами, зброєю й ґаджетами.

Якщо Червоний Череп і його агенти А.І.М. атакують вежу Месників, це означає, що тобі потрібно вигадати, як Залізна Людина й Чорна вдова захищатимуть вежу і Нью-Йорк. Відкрий 5-поверхову вежу, щоб побачити сім різних кімнат із безліччю крутих функцій і аксесуарів. Поглянь на гараж для летючого мотоцикла, дуговий реактор, броню, платформу запуску Залізної Людини, навчальну лабораторію й надійно закриту тюремну камеру, до якої ти зможеш посадити злобного Червоного Черепа.

П'ятиповерхова Вежа «Месників» Marvel відкривається, спрощуючи доступ до семи повним всіляких аксесуарів і функцій кімнат, у яких діти зможуть відтворити пригоди супергероїв за допомогою фігурок класичних персонажів.

Набір «Битва за Вежу Месників» LEGO Marvel Avengers (76166) для супергеройських битв всередині та зовні п'ятиповерхової Вежі «Месників» Marvel.

Супергерої Залізна Людина й Чорна Вдова женуться за злісним Червоним Черепом і його агентами А.І.М. Під час цієї легендарної битви агенти борються на всіх п'яти фантастичних поверхах Вежі «Месників» Marvel. Вежа відкривається, спрощуючи доступ до семи чудових кімнат, у яких діти будуть із задоволенням вигадувати нескінченні пригоди: випускати енергетичні кулі, підривати тюремну камеру, руйнувати балкон, стріляти ракетами. Цей легендарний нью-йоркський хмарочос надає неймовірні можливості для ігор із класичними персонажами фільмів Marvel.

Якщо ви шукаєте крутий супергеройський подарунок на день народження або Новий рік для хлопчика або дівчинки віком від 8 років, то набори LEGO Marvel Avengers — саме те, що вам потрібно. Вони містять колекційні мініфігурки, приголомшливі функції й безмежні можливості для захопливих ігор у супергероїв.


П'ятиповерхова семикімнатна Вежа «Месників» LEGO Marvel Avengers (76166) буквально наповнена можливостями для рольових ігор із класичними персонажами фільмів Marvel.
Вежа містить гараж для небесного мотоцикла Чорної Вдови, кімнату для дугового реактора, збройовий зал, лабораторію, тюремну камеру та два балкони. Для мініфігурки Залізної Людини передбачено дві додаткових зброї: блазер і тазер.

Вежа відкривається, спрощуючи доступ до п'яти поверхів, повних реалістичних деталей для ігор. Безліч всіляких функцій і аксесуарів, як-от тюремна камера, що вибухає, балкон, що руйнується, і установка для запуску ракет, надихне дітей на нові ігри.

Цей кумедний конструктор, призначений для шанувальників фільмів Marvel, стане чудовим подарунком на Новий рік або день народження для дітей віком від 8 років, які люблять пригоди супергероїв.

Батарейки не потрібні. Ця розвивальна іграшка надає неймовірні можливості для творчих ігор, які розпочнуться, щойно діти дістануть конструктор із коробки.

Завдяки простим інструкціям діти зможуть швидко зібрати цю модель, щоб відразу ж почати грати. Вони допоможуть їм отримувати найкращі враження від конструювання та ігор із цим приголомшливим набором.

Всі набори LEGO, вироблені з 1958 року, відповідають найсуворішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні та сумісні один з одним, а кубики та деталі легко з'єднуються й роз'єднуються.

Фахівці LEGO Group відчувають усі кубики та деталі на удар, нагрівання, скручування, вигини й розтягнення, щоб переконатися у відповідності всіх наборів LEGO найсуворішим міжнародним стандартам безпеки та якості іграшок.

У Вежі «Месників» LEGO Marvel Avengers заввишки 44 см діти знайдуть безліч крутих функцій і знайомих місць дії з фільмів Marvel, де вони зможуть розігрувати легендарні пригоди супергероїв.

Характеристики LEGO Super Heroes Бой в башне Мстителей

Виробник LEGO
Модель Super Heroes Бой в башне Мстителей
Артикул 76166
Тип пластиковий
класичний
Серія LEGO Super Heroes
Вік 8+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 1230
Матеріал пластик