Конструктор Ugears Привид Києва (6337408)

Код товару: 1405754
Під замовлення
1063 Грн
  • Інформація по Ugears 6337408
  • Виробник: Ugears
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: Привид Києва
  • Код виробника: 6337408
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 40x17x2 см.
  • Короткий опис:

    Тип - 3D, жанр - повітряний транспорт, вік - 8+, кількість деталей - 181, Матеріал - дерево

Опис Ugears Привид Києва

Ugears пишається тим, що є українською компанією та оживляє сучасну українську легенду в цій моделі винищувача МіГ-29 у масштабі 1:72, яким керував легендарний Привид. Модель вирізняється реалістичністю: рухомими елеронами, закрилками та хвостовими рулями, висувними передніми та задніми шасі, знімними боєприпасами та кабіною пілота, що відкривається. Але видатною особливістю цієї 3D-моделі літака є те, як вона ширяє в повітрі, наче привид, завдяки використанню технології Тенсегриті (системи стискання-розтягування), яка використовується в будівництві мостів та, наприклад, дахів стадіонів. Чотири тонкі волосіні з регулюванням натягу за допомогою храповика дозволяють моделі літака ширяти над підставкою, немов за помахом чарівної палички, навіть якщо волосінь знаходиться під літаком! Повзунок у задній частині моделі дозволяє рухати МіГ-29 ліворуч і праворуч, імітуючи політ. Також можна змінювати кут нахилу літака за допомогою регуляторів, розташованих під підставкою.

Підставка, над якою ширяє Привид Києва, розповідає вам історію, адже на ній зображено карту Києва, що символізує місто та всіх його мешканців під опікою Привида. На кронштейні підставки ви бачите збитий ворожий літак — додайте ще один до списку Привида! Ця дерев’яна модель МіГ-29 є старшим братом моделі Привида Києва атакує, меншої та простішої моделі «механічних історій» із серії Епоха відважних, яка вшановує українських захисників усіх часів та демонструє деякі епізоди та історії нинішньої війни.

Модель «Привид Києва» складається зі 181 деталі, орієнтовний час складання — 5 годин. У комплект входить все необхідне для складання. Не потрібні клей і додаткові інструменти. Деталі дбайливо вирізані лазером у фанерних дошках, їх можна зняти легким натискуванням, а потім з’єднати між собою, дотримуючись ілюстрованих покрокових інструкцій 11 мовами (англійською, українською, німецькою, іспанською, французькою, італійською, португальською, польською, японською, китайською та корейською). Якщо ви випадково зламали деталь під час складання, напишіть нам, і ми залюбки безкоштовно надішлемо запасні частини.

Складіть цей механічний 3D-конструктор і насолоджуйтеся історією про відважного льотчика-винищувача, який героїчно захищав своє місто від загарбників, ставши справжньою легендою. Привид Києва — це цікавий і навчальний проект для любителів моделювання та поціновувачів якісних 3D-конструкторів, над яким можна також працювати усією родиною, проводячи дозвілля цікаво та пізнавально. Модель стане чудовим доповненням інтер’єру вашого дому чи офісу, демонструючи технологію Тенсегриті, що кидає виклик гравітації. Дерев’яний конструктор Привид Києва стане оригінальним подарунком для тих, хто цікавиться авіамоделюванням, військовою історією, авіацією, а також для тих, хто вболіває за збереження свободи та незалежності України від російської агресії. Частина доходів від кожної моделі Привида Києва, придбаної у нашому офіційному міжнародному онлайн-магазині ugearsmodels.com, буде передана на допомогу та захист України.

Характеристики Ugears Привид Києва

Вид транспорту літак
Тип 3D
Жанр повітряний транспорт
Вік 8+
Стать для хлопчиків
Кількість деталей 181
Матеріал дерево
Габарити упаковки 37.8 х 17 х 3.4 см
Додатково система стискання-розтягування