Крісло-гойдалка Chicco Chicco Balloon black and white (79128.02)

Код товару: 1105689
Немає в наявності
  • Інформація по Chicco 79128.02
  • Виробник: Chicco
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Chicco Balloon black and white
  • Код виробника: 79128.02
  • Короткий опис:

    Від 6-ти місяців, білий, чорний

Опис Chicco Chicco Balloon black and white

Крісло-гойдалка Chicco Balloon New подарує дитині комфорт і безпеку немов у мами на руках. А весела інтерактивна панель Повітряна куля не дасть занудьгувати в період активності. Вона обладнана світловими ефектами, ніжними колисковими та веселими мелодіями. Також на панель можна записати повідомлення або колискову тривалістю до 30 секунд, щоб малюк відчував, що ви завжди поруч.

Електронна панель Повітряна куля — знімна, обладнана кріпленням на дитяче ліжечко, завдяки чому улюблені мелодії супроводжуватимуть дитину під час відпочинку. Гойдалку можна використовувати від народження до 6 місяців, а коли дитина навчилася самостійно сидіти, вставати й ходити, як крісло для відпочинку.

Нахил спинки регулюється в 4 положеннях із горизонтального положення для сну в положення для ігор і активностей. Передні ніжки можна використовувати в зафіксованому або у вільному положенні — для заколисування дитини. Крісло Balloon обладнане функцією вібрації, яка заспокоює малюка завдяки легкому ефекту масажу. Лише натисканням двох кнопок можна швидко і компактно скласти крісло-гойдалку. Для транспортування передбачені дві зручні тканинні ручки.

Розміри товару: 78 x 43 x 32/62 см
Розміри товару в складеному вигляді: 80 х 43 х 17 см

Характеристики Chicco Chicco Balloon black and white

Виробник Chicco
Модель Chicco Balloon black and white
Артикул 79128.02
Тип заколисуючий центр
Вікова група Від 6-ти місяців
Колір білий \n чорний