Дитячий манеж Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle (26177)

Код товару: 907661
Під замовлення
2485 Грн
  • Інформація по Dwinguler 26177
  • Виробник: Dwinguler
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Дополнительная секция XQ к Castle
  • Код виробника: 26177
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 80x78x32 см.
  • Короткий опис:

    домашній ігровий майданчик, від 6-ти місяців, різнокольоровий

Опис Dwinguler Дополнительная секция XQ к Castle

Ігровий будиночок Dwinguler Додаткова секція XQ до Castle (26177)

Супер пропозиція від компанії Dwinguler! Додаткові секції XQ дозволяють об'єднати два манежу в один величезний Castle. Розміри нового Dwinguler Castle XQ складають: 4,6 м (довжина) на 2,8 м (ширина). Тепер в нього можна помістити цілих 4 килимка великого розміру Dwinguler.

У комплект входить:

2 секції червоного кольору

2 секції синього кольору

2 додаткові планки з гумовими ніжками.

У манежі-огорожі Castle XQ вистачить місця, щоб побігати, пострибати і пограти в м'ячик. Незважаючи на досить великі розміри, конструкція залишається такою ж стійкою, як і стандартний манеж Dwinguler.

Основні особливості Dwinguler Castle XQ:

Подвійні кріплення і додаткові стабілізуючі планки допомагають зберігати стійкість конструкції

Високоякісні і безпечні для здоров'я дітей матеріали виготовлення

Площа в 4 рази більше стандартного манежу Castle

Може використовуватися для проведення дитячих свят або міні-змагань в домашніх умовах, а також в дитячих садках, на ігрових майданчиках або в дитячих кімнатах розважальних центрів.

Компанія Dwinguler (Двінгулер), заснована в Південній Кореї лише кілька років тому, сьогодні є одним з провідних виробників ігрових килимків для малюків. На українському ринку цей бренд з'явився порівняно недавно, але вже багато батьків встигли оцінити якість і високу функціональність продукції компанії Dwinguler (Двінгулер). З корейської мови назва даного бренду перекладається як «перекидатися», що повністю відображає напрямок діяльності компанії.

Вже більше семи років бренд Dwinguler (Двінгулер) користується популярністю в країнах Європи, в США, на Близькому Сході, Кореї, Китаї та Австралії. Сьогодні і українські батьки для своїх непосид можуть придбати якісні ігрові килимки.

Розвиваючі і ігрові дитячі килимки торгова марка Dwinguler (Двінгулер) виготовляє з безпечних, екологічно чистих і гіпоалергенних матеріалів, які не принесуть шкоди вашій дитині. Продукція випускається за унікальною сертифікованої технології, відповідає міжнародним стандартам і вимогам ISO 9001 і CPSIA (США). Крім того, в арсеналі бренду Dwinguler (Двінгулер) також сертифікат Європейського стандарту іграшок, що підтверджує відсутність у килимках важких металів, формальдегідів і ендокринних руйнівників.