Ліжечко Верес Соня ЛД-3 Капучино(без ящика) (03.3.1.1.10)

Код товару: 912206
Немає в наявності
  • Інформація по Верес 03.3.1.1.10
  • Виробник: Верес
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 18 міс.
  • Модель: Соня ЛД-3 Капучино(без ящика)
  • Код виробника: 03.3.1.1.10
  • Вага: 23.4 кг.
  • Габарити: 124x76x20 см.
  • Короткий опис:

    Тип - трансформер, Материал - дерево, капучіно

Опис Верес Соня ЛД-3 Капучино(без ящика)

Ліжечко Верес без шухляди Соня ЛД3 (капучино) (03.1.1.1.10) - це модель з класичним дизайном і відмінними функціональними можливостями, призначена для комфортного сну вашого малюка. Ліжечко Соня ЛД-3 зроблена з натурального дерева. Дана модель ліжечка прекрасно впишеться в інтер'єр будь-якої дитячої кімнати.

Особливості:

- три рівня установки підматрацника;

- дно ліжечка виготовлено з ортопедичних ламелей, які забезпечують достатню вентиляцію матраца і постільної білизни;

- рухома бокова стінка з надійним механізмом опускання (може опускатися і зніматися повністю) - на італійській системі опускання (полозки "заховані" внизу, чути характерний звук фіксації решітки в верхньому і нижньому положенні при її опусканні / підніманні);

- наявність знімних спиць (коли дитина підросте - зможе самостійно виходити і повертатися в ліжечко через місце, де витягуються спиці);

- можливість трансформації ліжечка в дитячий диванчик (для цього потрібно зняти бічну рухливу стінку);

- захисна накладка-гризун на верхній частині боковин, яка захищає ясна дитини;

- всі деталі ліжечка мають безпечні округлі форми і поліровані поверхні;

- без системи заколисування, встановлюється на ніжки (систему заколисування - маятник або маятник з ящиком, колеса - можна докупити окремо, маятник і колеса з фіксаторами);

- екологічний сертифікат відповідності зі стандартом ISO 14024: 2002;

- сертифіковані фарби і лаки на водній основі, з додаванням іонів срібла.

- Можна доповнити маятником з ящиком для білизни на телескопічних направляючих або маятниковим механізмом (купуються окремо).

Колеса для зручного переміщення по кімнаті (продаються окремо).

Розміри спального місця: 120 х 60 см. Рекомендований вік дитини: до 36 місяців.

Для того, щоб дитина росла щасливою і успішно розвивався, крім турботи і любові батьків велике значення відіграє навколишнє його обстановка. У дитячій кімнаті дитина проводить дуже багато часу, тому дуже важливо, щоб його оточували красиві, функціональні і безпечні предмети меблів, такі як дитячі меблі «Верес». Вся дитяча меблі виконані з екологічно чистих матеріалів і сертифікована відповідно до встановлених міжнародних норм. На нашому сайті ви підберете дитячі меблі, за допомогою якої обставити кімнату малюка максимально комфортно і функціонально.

Особливості дитячих ліжечок фабрики Верес:

Безпека ліжечок. Всі ліжечка зроблені з екологічного дерева, і покриті лаками на водній основі, вони абсолютно нетоксичні і на 100% безпечні для дитини. Продуманий дизайн. Різноманітні моделі будуть відмінним вибірок як для любителів класики так і для батьків, які люблять сучасні меблі.

В асортименті великий вибір кольорів, це дає можливість підібрати модель під будь-який дизайн кімнати малюка. Прикраси у вигляді декоративного різьблення, красиві стрази - все це створює гармонію і дарує спокійний сон.

Висока функціональність. Деякі моделі ліжечок обладнані містким ящиком, який розділений на дві частини, і виїжджає на телескопічних направляючих. Так само дуже зручна функція маятниковий механізм, який допоможе приспати немовляти, розгойдуючи ліжечко, для молодих мам це цінна функція. Багато моделей ліжок можуть трансформуватися в диванчик, для дитини це буде дуже зручно, коли він підросте.

Відмінні ціни - продукція української фабрики Верес за якістю не поступається, а в багатьох випадках і перевершує закордонні аналоги, і при цьому ціна на неї незмінно доступна для молодих сімей.

Характеристики Верес Соня ЛД-3 Капучино(без ящика)

Тип трансформер
Материал дерево
Внутрішня довжина 120 см
Внутрішня ширина 60 см
Число рівнів висоти днища 3
Особливості боковина опускається
Колір капучіно