Музична іграшка Goki Флейта маленькая (UC076G)

Код товару: 836814
Немає в наявності
  • Інформація по Goki UC076G
  • Виробник: Goki
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Флейта маленькая
  • Код виробника: UC076G
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 4x4x32 см.
  • Короткий опис:

    Дудка, дерево, натуральний

Опис Goki Флейта маленькая

Флейта – духовий музичний інструмент, виробник – німецький бренд іграшок goki. Духовий музичний інструмент виготовлений із безпечного матеріалу – натуральної деревини. Довжина виробу: 30,5 см. Рекомендовано для дітей від п"яти років.

Про музичний інструмент
Представлена дудка – «блокфлейта», різновид флейт. Особливість в тому, що вона має 7 отворів спереду і один ззаду. Звук у блокфлейті формується у мундштуку, що знаходиться на початку інструменту. В мундштуку дерев"яна пробка (нім. Block — звідси назва), що прикриває отвір для вдування повітря, залишаючи лише вузьку щілин – для вдування і спрямування струменю повітря.

Вдувати повітря потрібно рівномірно. Дудка – сопілка має 7 отворів спереду і один ззаду. Отвори потрібні для висотного відтворення звуку.

У комплекті також є щіточка-йоржик. Аксесуар забезпечить ретельний і якісний догляд за інструментом, вичистить усі забруднення, що накопичуються в дудці. Доглядаючи і регулярно очищуючи інструмент, можна подовжити термін його експлуатації і, що головне, забезпечити йому якісне звучання.

Користь музики для гармонійного розвитку особистості
Музика і музичні інструменти зокрема надають колосальний позитивний вплив на інтелектуальний розвиток дитини. Крім того, музика дарує незабутні емоції. Гра на музичному інструменті залучає до роботи важливі ділянки мозку, стимулює їх. Як наслідок, покращуються мовленнєві навички, здібності до рахунку, аналітичне мислення. Відчуття ритму – те, що неодмінно освоїть дитина під час гри на такій дудці.

Колекція музичних інструментів
Німецький виробник іграшок goki пропонує безліч дитячих музичних інструментів, серед яких: гітара, труба, барабан, бубон, губна гармоніка, дудка, калімба, кастаньєта, ксилофон, маракаси, свистулька, флейта, шейкер, гітара. Зібравши декілька таких інструментів, можна утворити повноцінний оркестр.

Характеристики Goki Флейта маленькая

Основні
Тип Музичний інструмент
Вид Дудка
Стать хлопчик
дівчинка
Тема музика
Вікова група 5+
Упаковка картонна коробка
Елементи живлення відсутні
Кількість предметів 1 шт
Фізичні
Матеріал дерево
Розмір 32 x 3 x 3
Колір натуральний
Вага 0.08 кг