Рюкзак шкільний Kite Butterflies 501 Набір (SET_K21-501S-3) Butterflies 501 Набор

Код товару: 1170103
Немає в наявності
  • Інформація по Kite SET_K21-501S-3
  • Виробник: Kite
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Butterflies 501 Набор
  • Код виробника: SET_K21-501S-3
  • Вага: 0.97 кг.
  • Габарити: 1x4x3 см.
  • Короткий опис:

    для першокласників, Корпус рюкзака - каркасний, стать - дівчинка, спинка - ортопедична, об`єм - 11.5 л, Kite, 980 г, темно-синій

Опис Kite Butterflies 501 Набор

Шкільний набір 2 021 Kite Education Butterflies SET_K21-501S-3 - ідеальна пропозиція для початкової школи, повноцінний комплект для учнів молодших класів. Рюкзак + пенал + сумка для взуття виконані з міцного поліестеру. Люксова якість, унікальний дизайн і розширений функціонал.

У набір входить:

Каркасний рюкзак K21-501S-3 Butterflies - топова ортопедична модель для дітей 6-8 років. Виконаний з міцного поліестеру і прикрашений чарівним ніжним дизайном. Об'ємні декоративні бейджі з метеликами створюють єдиний ансамбль з ошатною підвіскою. Оформлення стильно доповнене милим орнаментом в рожевий горошок.

Каркасна модель допомагає непосидам підтримувати порядок в рюкзаку. Завдяки стійкому щільному коробу, рюкзак відмінно тримає форму. Стінки не мнуться і не прогинаються, отже – зошити надійно захищені від пошкоджень.

Модель отримала сертифікат німецького Інституту здоров'я та ергономіки IGR, рекомендована для дітей зростом 115 – 130 см.

Сумка для взуття Kite K21-601M-3 Butterflies - незамінний аксесуар для школярів. В ній дуже зручно зберігати змінне взуття та брати його з собою: на фізкультуру, танці або спортивні секції.

Простота у використанні. Закривається практично одним рухом – з двох сторін затягується шнурками з фіксаторами. Перетворюється в міні-рюкзачок, який можна носити за спиною або на плечі. Для зручності передбачена петля для підвішування сумки на гачок. У складеному вигляді уміщується в кишені.

Трендовий дизайн. Сумка прикрашена чарівним дизайном з метеликами і патерном в горошок. Капсульна колекція в єдиному стилі створює ефектний шкільний комплект, який буде цілий рік піднімати настрій і мотивувати вчитися із задоволенням.

Головна особливість – практичність! Міцний зносостійкий поліестер витримує навантаження на розриви, принт стійкий до вигорання. Сумочку легко прати руками, вона швидко висихає і довго зберігає свій первісний вигляд.

Пенал Kite K21-622-3 з метеликами допоможе дитині бути зібраною та організованою. Ідеальна модель для першокласників та учнів початкової школи.

Все необхідне – в одному пеналі! На заняттях діти не тільки пишуть, а й розфарбовують, вирізають і малюють. Ємний пенал з двома відворотами розмістить весь базовий набір канцелярії на кожен день. Зручно, коли основне шкільне приладдя завжди під рукою.

В пеналі легко підтримувати порядок. Ручки, олівці, фломастери, ножиці, лінійка, гумка і точилка: кожен предмет буде на своєму місці, акуратно закріплений еластичною резинкою.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Кожна деталь брендового пенала-книжки виконана бездоганно. Міцні зносостійкі матеріали забезпечують довгий термін життя пенала. Принт не тьмяніє, надовго зберігаючи первісну яскравість. Всередині – практичне ПВХ-покриття. Все ретельно опрацьовано для того, щоб пенал довго служив і приносив море позитивних емоцій. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Характеристики Kite Butterflies 501 Набор

Виробник Kite
Модель Butterflies 501 Набор
Артикул SET_K21-501S-3
Тип для першокласників
Стать дівчинка
Спинка ортопедична
Корпус рюкзака каркасний
Розмір (зріст) S (115 - 130 см)
Об`єм 11.5 л
Матеріал поліестер
Серія Kite
Відділення для телефона \n для планшета
Особливості бокові кишені \n світловідбиваючі елементи \n грудна стяжка
Кількість відсіків 1
Висота 35 см
Ширина 25 см
Глибина 13 см
Вага 980 г
Колір темно-синій