Шкільний набір Kite FC Juventus 531 Набір (SET_JV21-531M) FC Juventus 531 Набор

Код товару: 1158123
Немає в наявності
  • Інформація по Kite SET_JV21-531M
  • Виробник: Kite
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: FC Juventus 531 Набор
  • Код виробника: SET_JV21-531M
  • Вага: 0.5 кг.
  • Габарити: 38x29x16 см.
  • Короткий опис:

    для старшокласників, стать - хлопчик, спинка - ортопедична, Корпус рюкзака - каркасний, об`єм - 16 л, FC Juventus, кількість відсіків - 2, пенал, сумка для взуття, рюкзак, висота - 38 см, ширина - 29 см, глибина - 16 см, вага - 1000 г, чорний

Опис Kite FC Juventus 531 Набор

Шкільний набір 2021 Kite Education FC Juventus SET_JV21-531M - ідеальна пропозиція для початкової школи, повноцінний комплект для учнів молодших класів. Рюкзак + пенал + сумка для взуття виконані з міцного поліестеру. Люксова якість, унікальний дизайн і розширений функціонал.

У набір входить:

Каркасний ортопедичний рюкзак JV21-531M виконаний з міцного поліестеру. Модель призначена для школярів 6-8 років(зростом від 130 до 145 см).

Символіка найтитулованішого футбольного клубу Італії FC Juventus перетворює рюкзак в найбажаніший аксесуар юного вболівальника. Класичне поєднання чорного і білого завжди актуальне. Емблема всесвітньо відомої команди дозволяє відчути себе причетним до спортивної легенди.

Система регулювання спинки під зріст дитини – унікальна перевага моделі. Рюкзак «росте» разом з дитиною і зможе довше радувати свого власника.
Модель JV21-531M отримала схвалення німецького Інституту здоров'я та ергономіки IGR.

Стильна обтічна форма «черепашка» відрізняється плавними обрисами. Щільна передня панель широко відкривається, що зручно для вилучення шкільного приладдя та для очищення рюкзака.

Сумка для взуття Kite JV21-600M - незамінний аксесуар для школяра. В ній дуже зручно зберігати змінне взуття та брати його з собою: на фізкультуру, танці або спортивні секції.

Простота у використанні. Закривається практично одним рухом – з двох сторін затягується шнурками з фіксаторами. Перетворюється в міні-рюкзачок, який можна носити за спиною або на плечі. Для зручності передбачена петля для підвішування сумки на гачок. У складеному вигляді уміщується в кишені.

Ліцензійний дизайн FC Juventus. Символіка найтитулованішого футбольного клубу Італії FC Juventus перетворює сумку в найбажаніший аксесуар юного вболівальника. Класичне поєднання чорного і білого завжди модне і актуальне. Емблема всесвітньо відомої команди дозволяє відчути себе причетним до спортивної легенди. Капсульна колекція в єдиному стилі створює чарівний шкільний комплект, який буде цілий рік піднімати настрій і мотивувати вчитися із задоволенням.

Головна особливість – практичність! Міцний зносостійкий поліестер витримує навантаження на розриви, принт стійкий до вигоряння. Сумочку легко прати руками, вона швидко висихає і довго зберігає свій первісний вигляд.

Пенал Kite JV21-623 - наймісткіший пенал-книжка з 2 відділеннями і органайзером на 32 предмети. Допоможе дитині бути зібраною та організованою. Ідеальна модель для першокласників та учнів початкової школи, віком від 6-8 років.

Все необхідне – в одному пеналі! На уроці задали розфарбувати малюнок або накреслити рівну лінію? А може, ручка закінчилася і потрібна запасна? З цією моделлю дитині завжди буде легко зорієнтуватися на уроці, швидко знайти потрібний предмет і з легкістю впоратися із завданням.

В пеналі легко підтримувати порядок. Ручки, олівці, лінійка, гумка і точилка: кожен предмет буде на своєму місці, акуратно закріплений еластичною резинкою.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Кожна деталь пенала виконана бездоганно. Тканина не тьмяніє, надовго зберігаючи первісну яскравість. Внутрішнє ПВХ-покриття легко чистити. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Характеристики Kite FC Juventus 531 Набор

Комплектація сумка для взуття
Матеріал поліестер
Тип для старшокласників
Стать хлопчик
Розмір (зріст) M (130 - 145 см)
Спинка ортопедична
Корпус рюкзака каркасний
Об`єм 16 л
Серія FC Juventus
Відділення для телефона
Особливості світловідбиваючі елементи
Кількість відсіків 2
Висота 38 см
Ширина 29 см
Глибина 16 см
Вага 1000 г
Колір чорний