Рюкзак шкільний Kite Hello Kitty 555 Набір (SET_HK21-555S) Hello Kitty 555 Набор

Код товару: 1162253
Немає в наявності
  • Інформація по Kite SET_HK21-555S
  • Виробник: Kite
  • Країна-виробник: Німеччина
  • Модель: Hello Kitty 555 Набор
  • Код виробника: SET_HK21-555S
  • Вага: 1 кг.
  • Габарити: 1x4x3 см.
  • Короткий опис:

    для першокласників, Корпус рюкзака - м'який, стать - дівчинка, спинка - ортопедична, Hello Kitty, 800 г, бірюзовий

Опис Kite Hello Kitty 555 Набор

Шкільний набір 2021 Kite Education Hello Kitty SET_HK21-555S - ідеальна пропозиція для початкової школи, повноцінний комплект для молодших класів. Рюкзак + пенал + сумка для взуття виконані з міцного поліестеру. Люксова якість, унікальний дизайн і розширений функціонал.

У набір входить:

Шкільний рюкзак Kite HK21-555S - ортопедичний рюкзак для дівчаток виконаний з міцного поліестеру. Родзинка моделі – ліцензіонний дизайн Hello Kitty. Головна героїня однойменного мультика, кішечка Кітті, виконана з плюшу. Нашивка м'яка і приємна на дотик. Ключова деталь оформлення – справжній об'ємний бантик. Яскраві кольори, різноманітність фактур, і декор з улюбленим персонажем: рюкзак дарує комфорт і море позитивних емоцій.

Ранець розроблений для дітей, які поповнюють ряди першокласників з шестирічного віку. Тому він найлегший і наймініатюрніший з каркасних рюкзаків, ідеально підходить для першокласників.

Модель отримала схвалення німецького інституту здоров'я і ергономіки IGR. Завдяки своїм ортопедичним якостям, правильно розподіляє вагу; знижує навантаження на плечі, спину і поперек. Рекомендований для дітей зростом від 115 до 130 см. Жорсткий короб дозволяє рюкзаку тримати форму, захищаючи книги і зошити від загинання та інших пошкоджень. Каркасні моделі допомагають непосидам підтримувати канцелярію в акуратному вигляді. Трендова модель «черепашка» з плавним обтічним силуетом. Має ущільнену передню панель, яка дозволяє розстібнути блискавку до низу, що зручно для вилучення канцелярії і очищення рюкзака.

Сумка для взуття Kite HK21-600M - незамінний аксесуар для школяра. В ній дуже зручно зберігати змінне взуття та брати його з собою: на фізкультуру, танці або спортивні секції.

Простота у використанні. Закривається практично одним рухом – з двох сторін затягується шнурками з фіксаторами. Перетворюється в міні-рюкзачок, який можна носити за спиною або на плечі. Для зручності передбачена петля для підвішування сумки на гачок. У складеному вигляді уміщується в кишені.

Яскравий ліцензійний дизайн з улюбленицею дівчаток, кішечкою Kitty. Капсульна колекція в єдиному стилі створює чарівний шкільний комплект, який буде цілий рік піднімати настрій і мотивувати вчитися із задоволенням.

Головна особливість – практичність! Міцний зносостійкий поліестер витримує навантаження на розриви, принт стійкий до вигорання. Сумочку легко прати руками, вона швидко висихає і довго зберігає свій первісний вигляд.

Пенал Kite HK21-622 в ліцензійному дизайні Hello Kitty - базовий предмет в наборі школяра. Допоможе дитині бути зібраною та організованою. Ідеальна модель для першокласників та учнів початкової школи.

Все необхідне – в одному пеналі! На заняттях діти не тільки пишуть, а й розфарбовують, вирізають і малюють. Ємний пенал з двома відворотами розмістить весь базовий набір канцелярії на кожен день. Зручно, коли основне шкільне приладдя завжди під рукою.

В пеналі легко підтримувати порядок. Ручки, олівці, фломастери, ножиці, лінійка, гумка і точилка: кожен предмет буде на своєму місці, акуратно закріплений еластичною резинкою.

Еталонна німецька якість – гарантія довгої служби. Кожна деталь брендового пенала-книжки виконана бездоганно. Міцні зносостійкі матеріали забезпечують довгий термін життя пенала. Принт не тьмяніє, надовго зберігаючи первісну яскравість. Всередині – практичне ПВХ-покриття. Все ретельно опрацьовано для того, щоб пенал довго служив і приносив море позитивних емоцій. Пенали Kite готові до насиченого шкільного графіку, прекрасно справляються з частими відкриттями-закриттями на кожному уроці.

Характеристики Kite Hello Kitty 555 Набор

Виробник Kite
Модель Hello Kitty 555 Набор
Артикул SET_HK21-555S
Тип для першокласників
Стать дівчинка
Спинка ортопедична
Корпус рюкзака м'який
Розмір (зріст) S (115 - 130 см)
Матеріал поліестер \n EVA
Серія Hello Kitty
Відділення для телефона \n для планшета
Особливості бокові кишені \n світловідбиваючі елементи \n грудна стяжка
Кількість відсіків 1
Висота 35 см
Ширина 26 см
Глибина 13,5 см
Вага 800 г
Колір бірюзовий