Дитячий велосипед Royal Baby Chipmunk Moon 18" Магній Official UA Червоний (CM18-5-RED)

Код товару: 1262430
Немає в наявності
  • Інформація по Royal Baby CM18-5-RED
  • Виробник: Royal Baby
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Chipmunk Moon 18" Магній Official UA Червоний
  • Код виробника: CM18-5-RED
  • Вага: 10.5 кг.
  • Короткий опис:

    Вид - двоколісний, Вікова група - від 6 років, Діаметр коліс - 18", червоний, рама - магнієвий сплав, піддашок - немає

Опис Royal Baby Chipmunk Moon 18" Магній Official UA Червоний

RoyalBaby Chipmunk Moon Economic MG - незвичайний і стильний байк для сучасних дітей, які точно оцінять і полюблять його дизайн, натхненний Чумацьким шляхом, з безліччю кольорів нічного неба і ергономічну конструкцію. Така модель не тільки красива зовні, але й практична у застосуванні. Сідло і кермо регулюються по висоті, що уможливлює використання байка дітьми зростанням від 115 до 140 сантиметрів. Вони дозволять підібрати дитині правильну посадку, а також забезпечать катанням на тривалий час.

Креативна будова рами – це цікава фішка моделі. Вона виконана з магнієвого сплаву, стійкого до корозії матеріалу, не боїться механічних пошкоджень, що є частою проблемою при використанні велосипеда дітьми. Стійкість до високих навантажень, вібраційна міцність.

Фарба якої покритий метал є гіпоалергенною та безпечною для дітей, вона також стійка до пошкоджень та вигоряння.

На байк встановлена ​​ригідна вилка. Вона легка і міцна, забезпечує підвищену жорсткість передньої частини велосипеда, а отже, і високий контроль в управлінні. Основною перевагою подібної вилки є прискорене підвищення рівня їзди невмілим маленьким велосипедистом. Амортизаційна вилка покриє більшість помилок при їзді, але жорстка – ні. Використання жорсткої вилки убезпечить Вашу дитину в майбутньому від помилок, а поки Ваша дитина навчається, за її безпеку відповідатимуть бічні колеса, що йдуть у комплекті.

Трансмісія у байка одношвидкісна, вона ретельно підібрана, щоб відповідати зусиллям ніг дитини. Для забезпечення захисту як від зовнішніх впливів, так і від контакту ланцюга з ногами на нього встановлений пластиковий корпус.

Характеристики Royal Baby Chipmunk Moon 18" Магній Official UA Червоний

Тип дитячий
Вид двоколісний
Стать для хлопчиків
Вікова група від 6 років
Батьківська ручка управління немає
Діаметр коліс 18"
Оснащення бокові тренувальні колеса
Вага 10.5 кг
Рама магнієвий сплав
Колір червоний
Піддашок немає
Гальмо обідні
Також шукають дорогі