Цифровий фотоапарат Canon PowerShot SX530HS Black (9779B012)

Код товару: 667645
Немає в наявності
  • Інформація по Canon 9779B012
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PowerShot SX530HS Black
  • Код виробника: 9779B012
  • Вага: 0.9 кг.
  • Габарити: 17x15x13 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 1/2.3", число ефективних пікселів - 16 Mpx, максимальна діафрагма - f/3.4-6.5, оптичний зум - 50x, Макс. роздільна здатність запису відео - 1920 x 1080, 30к/сек, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, GPS, тип живлення - NB-6LH, Колір - чорний

Опис Canon PowerShot SX530HS Black

Цифровий фотоапарат Canon PowerShot SX530HS Black (9779B012) - знімайте все: від великих планів віддалених об'єктів до групових фото і приголомшливих пейзажів з компактною універсальної камерою. Легка портативна камера, яку можна взяти з собою куди завгодно, з потужним 50х оптичним зумом. Тепер, завдяки системі інтелектуальної оптичної стабілізації зображення, не потрібно турбуватися про те, що випадкові струси камери можуть зіпсувати якість знімків. Камера налаштовується автоматично і забезпечує чіткі і різкі фотографії та відеоролики, навіть при зйомці з повним збільшенням або в умовах слабкого освітлення. Насолоджуйтеся свободою, яку забезпечує Wi-Fi. Завантажуйте фотографії та відеоролики в соціальні мережі - прямо з камери - або з легкістю передавайте їх на смартфон або планшет за допомогою NFC. Використовуйте спеціальний додаток смарт-пристрої для дистанційного керування камерою зі смартфона і створюйте резервні копії на ПК, смартфоні або в хмарних сховищах за допомогою функції синхронізації зображення. Підключивши камеру до Canon Connect Station, ви зможете насолодитися переглядом знімків і відеороликів зі своєю сім'єю і друзями на екрані HD-телевізора, а також з легкістю ділитися фотографіями в соціальних мережах і завантажувати їх в онлайн-альбоми, такі як Irista.


Стежити за рухами віддалених об'єктів під час зйомки з повним збільшенням стало просто. Просто натисніть кнопку пошуку і функція «кадрування при зйомці з зумом» зменшить масштаб, щоб ви змогли знову зловити об'єкт в кадр. Покращений Автоматичний режим зменшує масштаб, коли об'єкт виходить за кадр, і допомагає вам зберегти його в передвстановленому розмірі. Робіть знімки вдень і вночі такими, якими ви їх задумали. Система HS забезпечує більш чіткі знімки навіть в умовах слабкого освітлення, дозволяючи зберегти справжню атмосферу миті без використання спалаху або штатива. 16.0 мегапікселів означає, що ви можете насолоджуватися неймовірним якістю і деталізацією зображень і роздруковувати фотографії плакатного розміру. Фотографії та відеозаписи високої якості можна знімати без зусиль, використовуючи інтелектуальний режим автонастройки Smart Auto, який вибирає оптимальні настройки для будь-якого виду зйомки. Гібридний автоматичний режим створює цікаві відеоролики у форматі HD (720p) про те, що ви знімали протягом дня, щоб ви могли ще раз насолодитися щасливими моментами. Життя не стоїть на місці. Не упускайте можливість відобразити кожну мить і зняти кожен рух за допомогою цієї швидкореагуючої камери з функцією високошвидкісної серійної зйомки. Насолоджуйтесь тривалою зйомкою і чіткими знімками навіть при максимальному збільшенні завдяки поліпшеній ергономічній ручці-тримачу.

Характеристики Canon PowerShot SX530HS Black

Тип фотокамери компактна
Тип процесора DIGIC 4+
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці 1/2.3"
Світлочутливість (ISO) 100 - 3200
Кількість мегапікселів 16 Мп
Максимальний розмір фотографії 4608x3456
Формат файлів JPEG
Об'єктив
Світлосила f/3.4 - f/6.5
Focal length (equiv. 35mm) 24 - 1200
Оптичне збільшення 50 x
Цифрове збільшення 4x
Мін. відстань для фокусування 0 см
Мін. відстань для макрозйомки 0 см
Стабілізатор зображення оптична
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 461 тис. пікс
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 1920x1080
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MP4 (H.264)
Максимальна довжина відео обмежена часом
Зйомка / експозиція
Cюжетні програми Smart Auto (32 розпізнавані сцени)
Cерійна зйомка 1.6 кадр/с
Витримка 15 - 1/2000
Автопортрет
Експокорекція ± 2 EV, із кроком 1/3 EV
Замір балансу білого
Режими автофокусу один знімок
Режими експозиції автоматичний
Система виміру експозиції точкова
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
USB-порт
HDMI
Відеовихід
Аудіовихід
Комунікації Wi-Fi
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху ✔ Canon HF-DC2
Діапазон застосування 0.5 - 5.5 (W)
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 210 шт
Ємність аккумулятору 1060 мАг
Додатково
Кріплення для штатива
Фізичні
Матеріал корпуса алюміній/пластик
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 120 x 81.7 x 91.9
Вага 442 г