Цифровий фотоапарат Panasonic DMC-GX9 Body (DC-GX9EE-K)

Код товару: 897996
Немає в наявності
  • Інформація по PANASONIC DC-GX9EE-K
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: DMC-GX9 Body
  • Код виробника: DC-GX9EE-K
  • Вага: 0.835 кг.
  • Габарити: 17x11x15 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - Live MOS (LMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 17.3 х 13 мм, число ефективних пікселів - 20.3 Mpx, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, тип живлення - акумулятор Li-Ion, Колір - чорний

Опис PANASONIC DMC-GX9 Body

Цифровий фотоапарат PANASONIC DMC-GX9 Body (DC-GX9EE-K)

Дозволяє передати всю глибину вашої творчої задумки
Коли ви дивитеся через наклонний видошукач LUMIX GX9, світ повністю належить вам. Насолоджуйтеся роздільністю 20,3 Мп, плавними градаціями в монохромному режимі зйомки, а також режимом 4K ФОТО з підтримкою зйомки зі швидкістю 30 к/с.

Ідеальний в кожному пікселі фотоапарат з дозволом 20.3 Мп
Камера LUMIX GX9
є справжнім чемпіоном завдяки високопродуктивному 20.3-мегапіксельному цифровому сенсору Live MOS, який дозволяє домогтися безкомпромісної якості зображень. А після видалення з сенсора низькочастотного фільтру ви тепер можете впевнено знімати неймовірно різкі зображення без артефактів і з широким динамічним діапазоном.

Вражаюча кольоропередача – процесор Venus Engine
Робіть натуральні високоякісні знімки з відмінною роздільністю, високим контрастом і вражаючою передачею кольору. Спільне використання цифрового сенсору Live MOS і процесора Venus Engine дозволяє створювати чисті зображення з мінімальним рівнем шуму навіть в умовах низької освітленості і при максимальних значеннях світлочутливості (ISO 25 600).

Інтуїтивний контроль за допомогою видошукача
Наклонний видошукач LVF (Live View Finder) ідеально підходить для обрізання знімків, не упускає найдрібніших деталей навіть при зйомці під складними кутами. Видошукач може похвалитися високою роздільною здатністю і практично 100-відсотковою передачею кольору, які гарантують гарну видимість при будь-яких умовах. LUMIX GX9 володіє інтуїтивно зрозумілим управлінням. Переднє/заднє керуючі коліщатка контролюють діафрагму і витримку і можуть легко переключатися на зміну настройок балансу білого (WB) та світлочутливості (ISO). Також, спеціальне коліщатко дозволяє легко налаштовувати компенсацію експозиції.

Наклонний екран з роздільною здатністю 1240 тис. точок
Великий 3-дюймовий сенсорний екран відхиляється на 80 градусів вгору і на 45 градусів вниз. Він робить можливим динамічне кадрування для низьких, художніх кутів зйомки, наприклад, знімаючи майже від землі, а також вкрай зручний для зйомки під великим кутом, наприклад, коли ви хочете зробити знімок через голови людей на параді або вечірці.

Зйомка на ходу – 5-осьовий подвійний стабілізатор зображення і 5-осьовий стабілізатор зображення у корпусі камери
Камера LUMIX GX9 ідеально підходить для того, щоб знімати життя на ходу завдяки вбудованому подвійному 5-осьовому стабілізатору зображення Dual I. S., що поєднує в собі стабілізацію в корпусі камери і об'єктиві для досягнення більш якісної корекції тремтіння рук. Подвійна 5-осьова стабілізація зображення працює як при фотографуванні, так і під час запису відео.

Корисні функції для зйомок вночі
Посилення режиму перегляду
Підвищення яскравості екрану за рахунок зниження частоти зміни кадрів і підвищення посилення. Це дозволяє кадрувати під час зйомки навіть в умовах практично повної темряви.

Підтримка MF 20x
Збільшення в режимі MF Assist було розширено до 20x. Точне фокусування можливо навіть на крихітних об'єктах, таких як зірки.

Потужні монохромні режими
L. Monochrome D – це новий профіль для ч/б зйомки у режимі Фото Стиль, який дозволяє досягти ще більш тонких тональних переходів. Як і режими Monochrome і L. Monochrome, він дає вам контроль над динамічним діапазоном і дозволяє вивести чорно-білі знімки на новий рівень. Крім того, кожен з цих режимів можна використовувати в поєднанні з ефектом зернистості на низькому, стандартному або високому рівні.

Bluetooth 4.2 і Wi-Fi – зручне безпроводове управління
Модуль Bluetooth 4.2 (енергозберігаючий) дозволяє спускати затвор і починати / зупиняти запис відео, не доторкаючись до камери. Крім того, він дозволяє підтримувати постійне з'єднання між камерою і смартфоном при низькому рівні споживання енергії. Після зйомки він автоматично перемикається на Wi-Fi-з'єднання, щоб переслати дані на ваш смартфон. Керувати спуском затвора та іншими параметрами можна за допомогою програми Panasonic LUMIX Image App для Android / iOS.

Ви більше ніколи не пропустите ідеальний момент – 4K ФОТО
Функція 4K ФОТО дозволяє отримати ідеальний знімок, вибравши його з відеоряду прямо на камері і зберігши як окреме зображення високої роздільності.

Автоматичне маркування в режимі 4K ФОТО
Відбирати кращі знімки стало ще простіше. Коли птах злітає вгору, повітряна кулька лопається або людина кидає погляд через плече, камера фіксує цей рух або особу і автоматично встановлює маркер. Сортуючи кадри, ви можете швидко перейти до потрібного моменту.

Функція Sequence Composition (композиція послідовності кадрів) в режимі 4K ФОТО
Ви можете вмістити всю траєкторію динамічної події в одному знімку. Потім просто виберіть потрібні кадри з файлу 4K ФОТО і скомпонуйте їх в один насичений подіями знімок.

4K ВІДЕО – у 4 рази більше пікселів, ніж у форматі FHD
Неважливо, чи ви дивитеся фільми або обробляєте відео, формат 4K залишає набагато більш глибокі враження від перегляду, ніж ви могли отримати коли-небудь раніше. Фактична роздільна здатність в чотири рази більше, ніж у форматі Full HD, завдяки чому досягається набагато більш високий рівень деталізації.

Характеристики PANASONIC DMC-GX9 Body

Тип фотокамери системна
Тип процесора Venus Engine
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці 4/3"
Світлочутливість (ISO) 200 - 25600
Кількість мегапікселів 20.3 Мп
Максимальний розмір фотографії 5184x3888
Формат файлів RAW
JPEG
Об'єктив
Тип фокусування TTL
Ручне фокусування
К-сть точок фокусування 49
Стабілізатор зображення із зсувом матриці
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 2760 тис. пікс
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.7 x
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с 4K
Формати запису файлів MPEG-4
AVCHD
H.264
Відео HDR
Зйомка / експозиція
Cерійна зйомка 9 кадр/с
Витримка 60 - 1/1400
60 - 1/16000
Автопортрет ✔ 2, 10 сек
Замір балансу білого
Автобрекетинг ✔ ± 3 (3, 5, 7 кадров в 1/3 EV, 2/3 EV, с шагом 1 EV
Режими автофокусу один знімок
слідкуючий
розпізнавання обличчя
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центральнозважена
матрична (оціночна)
Діапазон роботи експозаміра матричний
центрозважена
точковий
Компенсація експозиції від -5 до +5 EV
Пам`ять і роз'єми
USB-порт
microHDMI ✔ type D
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
Управління через смартфон
Роз'єми і порти вхід для мікрофона
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху ✔ башмак
Вбудований спалах
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 260 шт
Додатково
Комплектація без об'єктива (Body)
Акселерометр
Фізичні
Матеріал корпуса пластик
алюмінієвий сплав
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 72.1 х 124 х 46.8 мм
Вага 407 г