Цифровий фотоапарат Sony Cyber-Shot RX10 MkIV (DSCRX10M4.RU3)

Код товару: 884125
Є в наявності
75901 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 75901грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SONY DSCRX10M4.RU3
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Cyber-Shot RX10 MkIV
  • Код виробника: DSCRX10M4.RU3
  • Вага: 1.6 кг.
  • Габарити: 22x16x16 см.
  • Короткий опис:

    Тип матриці - КМОП (CMOS), стабілізація - оптична, розмір матриці - 1'', число ефективних пікселів - 20.1 Mpx, максимальна діафрагма - f/2.4-4.0, оптичний зум - 25x, Макс. роздільна здатність запису відео - 3840 x 2160, 30 кадр./с, тип видошукача - електронний, розмір ЖК-екрану - 3", тип карток пам'яті - Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO-HG Duo, Memory Stick PRO Duo High Speed, Memory Stick Duo, microSD/microSDHC/microSDXC, SD/SDHC/SDXC, бездротовий зв'язок - Wi-Fi, Bluetooth, NFC, тип живлення - NP-FW50, Колір - чорний

Опис SONY Cyber-Shot RX10 MkIV

Sony Cyber-shot DSC-RX10 IV Digital Camera. Швидке фокусування і потужний зум.
SONY Cyber-Shot RX10 MkIV — універсальна камера з безліччю корисних функцій і винятковою якістю зображення.
Високошвидкісне автофокусування і широкий діапазон фокусних відстанейЗ RX10 IV знімати якісне відео і фото стало набагато простіше — в цій міцній, компактній камері зібрано безліч інноваційних технологій, які припадуть до душі будь-якому професіоналу. 
Об'єктив з оптичним зумом 24-600 мм і великим отвором діафрагми F2.4-4Цей об'єктив з 25-кратним оптичним зумом підтримує величезний діапазон фокусних відстаней 24-600 мм і макрозйомку, містить удосконалене асферичне (АА) і низкодисперсійне (ED) скло, має покриття ZEISS T і велику діафрагму f/2,4–4. Завдяки цьому камера має відмінні оптичні характеристики, що забезпечують високу роздільну здатність і дозволяють створювати дивовижний ефект боке.
Висока швидкість завдяки CMOS-матриці Exmor RS315 точок фазового автофокусування в фокальній площині забезпечують дивно високу точність і ефективне відстеження. Багатошарова 1-дюймова CMOS-матриця з чіпом пам'яті DRAM і роздільною здатністю 20,1 МП забезпечує запис відео з суперуповільненням до 960 кадрів/с, а швидкодіючий антидисторсійний затвор може працювати зі швидкістю 1/32 000 с. 
Високошвидкісний процесор зображень BIONZ XНовий процесор BIONZ X обробляє зображення швидше свого попередника і просто ідеально підходить для зйомки об'єктів, які швидко рухаються і серійної зйомки з 24 кадрами в секунду. Новий алгоритм обробки забезпечує високоякісні деталізовані зображення і мінімізує шуми по всьому діапазону чутливості.
Нові можливості швидкого гібридного автофокусуванняДебютант серії RX10 камера використовує швидке гібридне автофокусування, яке здатне навести фокус всього за 0,03 с. У цій революційній системі присутнє як фокальне фазове автофокусування з її високою швидкістю та ефективністю стеження, так і високоточне контрастне автофокусування. 
Широка зона покриття з 315 щільно розташованими точками АФНова матриця в RX10 IV містить безпрецедентну кількість точок фазового автофокусування — всього їх 315, і вони охоплюють близько 65% всієї площі зображення. 
Технологія слідкуючої АФ з високою щільністю пікселівКамера RX10 IV ефективно відстежує рухомі об'єкти, оскільки в ній вперше з усієї лінійки Cyber-shot використовується технологія слідкуючого автофокусування з щільно розташованими точками АФ, що з високою точністю охоплюють зони навколо об'єктів.
Зручна сенсорна панель і сенсорне фокусуванняПроводячи пальцем по сенсорній панелі, ви можете плавно переносити точку фокусування в кадрі, навіть не відриваючись від видошукача. Фокус переноситься плавно і без ривків, коли ви проводите пальцем по екрану або торкаєтеся на ньому потрібної зони. Для сенсорного фокусування досить торкнутися РК-дисплея в потрібному місці.
Оптимізація фокусування за допомогою АФДля швидкого автофокусування використовується ряд додаткових функцій, зокрема обмежувач діапазону фокусування, що дозволяє обмежити фокусування об'єктами, що знаходяться на відстані від 3 метрів, режим AF-ON, який задіює автофокусування навіть без напів-натиснення кнопки, а також режим AF-A, який автоматично перемикає режими AF-S (покадрова АФ) та AF-C (стежить АФ) у відповідності з рухом об'єкта.
Вибір налаштувань при утриманні фокусуванняНалаштування експозиції можна зберігати і призначати користувальницькі кнопки, щоб потім застосовувати одним натисненням. Налаштування активується на час утримання кнопки. 
Реєстрація зони фокусуванняНа кнопку можна призначити виклик часто використовуваних настройок зони фокусування. Це може стати в нагоді, якщо точка фокусування часто змінюється, як, наприклад, між ударами по м'ячу під час тенісного матчу. 
Нові можливості серійної зйомкиЗавдяки 1-дюймової матриці Exmor RS і процесора зображень BIONZ X серійну зйомку можна здійснювати з відстеженням автофокусування/автоекспозиції на швидкості до 24 і отримати до 249 кадрів. 
Беззвучна зйомка для особливих ситуаційПри зйомці виступів, дикої природи чи інших сцен, коли не можна створювати сторонніх звуків, затвор можна перевести в безшумний режим і знімати беззвучно навіть в серійному режимі. Для цього потрібно вибрати такі параметри: Тип замка: електронний» і «Аудіосигнали: Викл.».
Антидисторсійний затвор для зйомки об'єктів, які швидко рухаютьсяШвидке зчитування даних з матриці Exmor RS значно знижує спотворення на зображенні, коли в кадрі є швидкорухаючі об'єкти, наприклад, м'яч у польоті після удару. 
Відеозйомка з швидким гібридним автофокусуваннямПри зйомці відео ця передова система автофокусування в два рази швидше фокусується на об'єкті і забезпечує фазове автофокусування в тому ж діапазоні, що і при фотозйомці. З допомогою налаштувань приводу і відстеження можна домогтися фокуса з незвичними художніми ефектами. 
Запис проксі-даних для простого і швидкого монтажу та обміну матеріаламиПід час запису відео в роздільній здатності 4K камера RX10 IV здатна створювати проксі-файл зниженої якості. 

Характеристики SONY Cyber-Shot RX10 MkIV

Тип фотокамери цифровий ультразум
Тип процесора Bionz X
Матриця
Тип матриці CMOS
Розмір матриці 1"
Світлочутливість (ISO) 100 - 12800
Кількість мегапікселів 20.1 Мп
Максимальний розмір фотографії 5472x3648
Формат файлів RAW
JPEG
DCF
Об'єктив
Тип фокусування TTL
Ручне фокусування
Світлосила f/2.4–f/4.0
Focal length (equiv. 35mm) 24 – 600
К-сть точок фокусування 315
Тип затвору механічний
Оптичне збільшення 25 x
Цифрове збільшення 4x
Діаметр фільтра 72 мм
Дисплей
Діагональ дисплея 3 "
Розподільна здатність дисплея 1440 тис. пікс
Поворотний дисплей
Сенсорний екран
Видошукач електронний
Кроп видошукача 0.7 x
Охоплення кадру 100 %
Зйомка відео
Максимальна роздільна здатність відео 3840x2160
Частота кадрів 30 кадр/с
Формати запису файлів MPEG4 AVC/H.264
XAVC S
Зйомка / експозиція
Cюжетні програми є
Cерійна зйомка 24 кадр/с
Автопортрет ✔ 2, 10 секунд
Автобрекетинг
Режими експозиції автоматичний
пріоритет витримки
пріоритет діафрагми
ручний режим
Система виміру експозиції точкова
центральнозважена
матрична (оціночна)
Пам`ять і роз'єми
Типи карт пам'яті SD
SDHC
SDXC
Memory Stick PRO Duo
Memory Stick Duo
Memory Stick PRO-HG Duo
USB-порт ✔ 2.0
microHDMI ✔ type D
Аудіовихід
Комунікації Wi-Fi
Bluetooth
NFC
Управління через смартфон
Роз'єми і порти вхід для мікрофона
Спалах
Підключення зовнішнього спалаху ✔ башмак
Вбудований спалах
Живлення
Тип живлення акумулятор
Знімків на заряді 400 шт
Додатково
Акселерометр
Пило-, волого-, ударозахист
Фізичні
Колір чорний
Габарити (ШхВхТ) 132.5 х 94 х 127.4 мм
Вага 1095 г