Відеорекордер ZOOM Q8 (282532)

Код товару: 1220936
Немає в наявності
  • Інформація по Zoom 282532
  • Виробник: Zoom
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Q8
  • Код виробника: 282532
  • Вага: 0.02 кг.
  • Короткий опис:

    1/3" 3 Мпикс CMOS, WAV: 96 кГц/24-бит, 48 кГц/24-бит, 44.1 кГц/16-бит

Опис Zoom Q8

Найширший спектр можливостей

Zoom Q8 об'єднує в собі запис відео у форматі HD і аудіо високої якості, що робить його ідеальним інструментом для запису музики і відео. 160-градусний ширококутний об'єктив і цифровий зум, забезпечать вам повноцінну картинку в будь-яких умовах зйомки. Додайте до цього новаторську систему змінних мікрофонних капсулів Zoom, а також два суміщених роз'єму XLR-TRS, і в ваших руках цілий арсенал можливостей аудіозаписи. У комплект поставки Q8 входить спеціальний знімний мікрофон типу X / Y. Крім того, рекордер сумісний практично з усіма мікрофонними капсюлями від Zoom. Якщо ви вже користувалися рекордерами Zoom H5 або H6, то ви можете без проблем встановити їх змінні мікрофонні капсулі на ваш Q8 (за винятком комбо-капсуля EXH-6 TRS / XLR).

Широкий функціонал і легкість використання

Поряд з широким вибором функцій, Q8 оснащений великим сенсорним LCD-дисплеєм. Суміщений роз'єм XLR / TRS дозволить вам підключити зовнішній мікрофон, а також лінійний джерело звуку. Вбудований динамік і стерео-вихід для навушників відмінно підійде для моніторингу аудіо. Крім того, у вашому розпорядженні HDMI-вихід для відео-моніторингу.

Високоякісний 160-градусний ширококутний об'єктив і гнучкий підхід до встановлення на штатив дозволять вам проводити зйомку практично в будь-яких умовах. Крім того, додатковий USB-порт дозволить вам підключити Q8 до комп'ютера і використовувати його для роботи з онлайн-трансляціями і монтажем відео.

Універсальний і портативний

Відеорекордер Q8 стане для вас ідеальним компаньйоном, будь ви музикант, відео-оператор, подкастера, блогер або журналіст, у вашому розпорядженні буде все необхідне.

еволюція триває

Рекордер Q8 оснащений рядом інноваційних функцій, які роблять його неймовірно гнучким у використанні.

Функції аудіо:

Якість звуку Q8 знаходиться на традиційному для всіх пристроїв Zoom високому рівні, і підтримує високий дозвіл аудіо (24-біт / 96 кГц). У комплект входить високоякісний знімний мікрофон типу X / Y, а також ви можете під'єднати до Q8 будь-який інший знімний мікрофонний капсуль від Zoom.

Фільтр нижніх частот (low-cut фільтр) і захист від вітру усуне всі низькочастотні шуми і перешкоди. У вашому розпорядженні три режими роботи фільтра, а також вбудований компресор і обмежувач. Ви можете записувати аудіо разом з відео або використовувати Q8 виключно в якості чотириканального аудіорекордер.

Функції відео:

Q8 дозволяє записувати відео в якості, яке перевищує звичайне якість HD (2304 на 1296 пікселів, 30FPS / 24 mbps) в двох режимах високої якості - 24mbps або більш економний 16mbps. Для зйомки динамічних сюжетів ви можете використовувати режим запису в якості 720p при 60 кадрах в секунду.

160-градусний ширококутний об'єктив зі светосильной діафрагмою F2.0 дозволить вам захопити будь-який момент в ідеальній якості, зберігши весь його реалізм. Три режиму сцени дозволять вам використовувати Q8 при різному освітленні, а підтримка як звичайного, так і HD-форматів відео відкриває вам масу варіантів, коли мова заходить про заповнення вільного простору на носії або про пряму трансляцію.

Характеристики Zoom Q8

Матриця 1/3" 3 Мпикс CMOS
Об'єктив Постійна фокусна відстань (36см до бескон.), F2.0
Роздільна здатність відео 720: 30 p, 25 p
Формат аудіозапису WAV: 96 кГц/24-бит, 48 кГц/24-бит, 44.1 кГц/16-бит
Підтримка карт пам'яті SD/SDHC/SDXC
Дисплей 2.7 "кольоровий LCD
Аудіовходи Стереомикрофон X / Y з фікс. кутом 120 °
Живлення акумулятор
Зовнішні габарити 158 х 48 х 69 мм
Вага 260 г