Накопичувач SSD USB 3.2 1TB Transcend (TS1TESD310C)

Код товару: 1454630
Немає в наявності
  • Інформація по Transcend TS1TESD310C
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: USB 3.2 1TB
  • Код виробника: TS1TESD310C
  • Вага: 0.05 кг.
  • Габарити: 12x8x1 см.
  • Короткий опис:

    Серія - ESD310C, 1 TB, 3D NAND, portable, USB 3.2, USB 3.2 Type-C, Швидкість читання - 1050 Mb/s, Швидкість запису - 950 Mb/s, 71.3 x 20 x 7.8 мм, 11 г, чорний

Опис Transcend USB 3.2 1TB

ESD310C - це найменший портативний твердотільний накопичувач Transcend, який забезпечує блискавичну швидкість передачі даних 10 Гбіт/с і місткий накопичувач, що дозволяє передавати величезну кількість файлів миттєво. Завдяки наявності роз'ємів USB Type-A і Type-C в одному накопичувачі ESD310C є зручним і ефективним варіантом зовнішнього сховища, який ви точно не захочете упустити!

Блискавична швидкість передачі даних
Портативний твердотільний накопичувач ESD310C відрізняється наявністю надшвидкого інтерфейсу USB 10 Гбіт/с та передовою технологією SLC-кешування, що забезпечує неймовірну швидкість передачі даних до 1050/950 МБ/с(Читання/Запис). Маючи таку продуктивність у форм-факторі міні-твердотільної флешки, цей "малюк" дозволяє без проблем передавати величезні файли на великій швидкості, які завжди будуть у вас під рукою! ESD310C також зворотньо сумісний з USB 2.0 та 3.0, що робить його доступним та простим у використанні.

Два роз'єми, нескінченні можливості
ESD310C укомплектований двома роз'ємами USB Type-A та Type-C і ця "2-в-1" конструкція дозволяє легко передавати файли між усіма вашими пристроями. Просто під'єднайте та насолоджуйтесь швидкою передачею файлів без затримок!

Сумісність без кордонів
ESD310C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включаючи Windows, MacOS та Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних та збільшення місткості для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним та ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити свій простір для зберігання.

Створений на віки, покликаний вразити
Міцний алюмінієвий корпус збереже ваші дані в цілості та безпеці, куди б ви не вирушили. Вбудована функція виправлення помилок (ECC) забезпечує чудову стабільність зберігання даних. Чорний портативний твердотільний накопичувач, що привертає увагу, додасть нотку сучасності будь-якій технічно підкованій людині.

Характеристики Transcend USB 3.2 1TB

Конфігурація диску
Розташування пристрою: Зовнішній
Форм-фактор: Портативний
Ємність пристрою пам'яті: 1 ТБ
Підтримувані канали даних: USB 3.2 GEN 2
Зовнішня швидкість передачі даних: 10 Гбит/с
Сертифіковано: CE/UKCA/FCC/BSMI/KC/EAC/RCM
Технологія пам'яті: 3D NAND
Колір: Чорний
Продуктивність
Максимальна швидкість послідовного зчитування: 1050 МБ/с
Максимальна швидкість послідовного запису: 950 МБ/с
Енергія, спожита під час роботи
Номінальна напруга живлення: 5 В
Умови експлуатації
Максимальна температура навколишнього середовища під час роботи: 60 °C
Мінімальна температура навколишнього середовища під час роботи: 0 °C
Габарити та вага
Ширина: 20 мм
Висота (мм): 71.3 мм
Глибина: 7.8 мм
Номінальна вага: 11 грам