Накопичувач SSD USB 3.2 2TB ESD360C Transcend (TS2TESD360C)

Код товару: 1575799
Під замовлення
7985 Грн
  • Інформація по Transcend TS2TESD360C
  • Виробник: Transcend
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: USB 3.2 2TB ESD360C
  • Код виробника: TS2TESD360C
  • Короткий опис:

    Серія - ESD360C, 2 TB, 3D NAND, portable, USB 3.2, USB 3.2 Type-C, Швидкість читання - 2000 Mb/s, Швидкість запису - 2000 Mb/s, 77 х 55.7 х 9.6 мм, 41 г, сірий

Опис Transcend USB 3.2 2TB ESD360C

Портативний твердотільний накопичувач ESD360C

Портативний твердотільний накопичувач ESD360C від Transcend вирізняється блискавичною швидкістю передавання даних USB 20 Гбіт/с і вражаючим обсягом пам'яті. Завдяки розміру кредитної картки його можна легко покласти в кишеню або гаманець. ESD360C має безліч корисних функцій, як-от розширені можливості захисту даних і функція автоматичного резервного копіювання в один дотик. Ви зможете безпечно зберігати дані клієнтів, протоколи зустрічей, ділові контракти або навіть цінні медіафайли. Настав час оновити свою мобільну базу даних!

Супершвидкість 20 Гбіт/с

Портативний SSD-накопичувач Transcend ESD360C оснащений неймовірною швидкістю передачі даних 20 Гбіт/с, а також SLC-кешем, який збільшує швидкість читання/запису до 2000 МБ/с. Будь то документи або медіафайли, все можна передати в найкоротші терміни. ESD360C також зворотно сумісний з USB 2.0 і 3.0, що забезпечує більшу доступність і простоту використання.

Візьміть світ із собою, у свою кишеню

Упакуйте без нічого! ESD360C розміром з кредитну картку прекрасно поміщається в гаманці або гаманці, майже не займаючи місця у вашій дорожній сумці. Відповідаючи американським військовим стандартам MIL-STD-810G, ESD360C витримує падіння з висоти 3 м. Корпус із захистом від подряпин і ударів дає змогу ESD360C не тільки мати вигляд і зберігати первозданний вигляд після всіх ваших пригод, а й подорожувати стильно.

Більше місця для душевного спокою

Накопичувач Transcend ESD360C має ємність до 4 ТБ, що забезпечує достатньо місця для зберігання всіх важливих файлів і резервних копій.

Будь-який пристрій, будь-який час

Накопичувач Transcend ESD360C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включно з Windows, macOS, iOS, iPadOS та Android. Він забезпечує надшвидку швидкість передачі даних і розширення ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Неймовірна універсальність робить його зручним і ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити простір для зберігання даних.

Type-A і Type-C, нескінченні можливості

До комплекту постачання Transcend ESD360C входить як кабель USB Type-C, так і кабель USB Type-C - Type-A, що підходить для настільних комп'ютерів, ноутбуків і планшетів із портами USB Type-C або Type-A.

Автоматичне резервне копіювання в один дотик

ESD360C оснащений зручною кнопкою автоматичного резервного копіювання для миттєвого резервного копіювання даних при використанні спільно з програмним забезпеченням Transcend Elite.

Потужний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання даних Transcend оснащені ексклюзивними функціями блокування диска і безпеки, які працюють як в системах Windows, так і Android. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite можна захистити весь диск і файли на ньому паролем. Крім того, наші пристрої зберігання даних відповідають апаратним 256-розрядним стандартам розширеного шифрування (AES), забезпечуючи першокласну безпеку за мінімального впливу на продуктивність системи зберігання даних.

Управління даними за допомогою Transcend Elite

Transcend Elite - це передовий пакет програмного забезпечення для управління даними, сумісний з macOS, Windows OS і Android. Додаток для настільних і мобільних комп'ютерів можна безкоштовно завантажити з офіційного сайту Transcend або з Google Play Store. Transcend Elite пропонує такі можливості, як резервне копіювання та відновлення, шифрування даних, хмарне резервне копіювання та функції блокування диска.

Характеристики Transcend USB 3.2 2TB ESD360C

Тип накопичувача зовнішній
Серія ESD360C
Об'єм пам'яті 2 TB
Тип флеш-пам'яті 3D NAND
Форм-фактор portable
Інтерфейс підключення USB 3.2 Type-C
Швидкість читання 2000 Mb/s
Швидкість запису 2000 Mb/s
(Збірка) Споживча потужність 6 Вт
Товщина 9.6 мм
Також шукають швидкі
Габарити 77 х 55.7 х 9.6 мм
Вага 41 г
Колір сірий