Штанга для поточочного кріплення проектора Chief CMS012W

Код товару: 184230
Немає в наявності
  • Інформація по Chief CMS012W
  • Виробник: Chief
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: CMS012W
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 5x5x38 см.
  • Короткий опис:

    Довжина - 30.5 см

Опис Chief CMS012W

Штанга для поточочного кріплення проектора Chief CMS012W призначена для монтажу стельових кріплень Chief. Штанга з'єднує стельову пластину кріплення і панель, на яку кріпиться проектор. У підлогою корпусі штанги передбачений кабель-канал. Довжина (см): 30,5 см. Штанга для кріплень - спеціальне виріб, який призначений для фіксації мультимедійних проекторів та іншого обладнання.

Штанги для кріплень виробляються з якісного матеріалу відповідно до вимог замовника і відповідно до діючих стандартів. Стельові кронштейни дозволяють встановити проектор таким чином, щоб організувати комфортну зону перегляду і оптимізувати простір, будь це будинок, офіс або навчальна аудиторія. Штанга для поточочного кріплення проектора Chief CMS012W розроблений з урахуванням безпеки, максимальної функціональності, а також володіє естетичним зовнішнім виглядом і легкістю в установці.

Організувати якісне дозвілля вдома цілком реально. Прекрасним вирішенням цього завдання може бути використання домашнього кінотеатру. Створити у себе вдома чарівну атмосферу кінозалу і насолоджуватися якісним зображенням і звуком в будь-який час допоможе установка проектора на стелю. Це сучасний пристрій впевнено зайняло місце у багатьох сферах життя.

Нікого не дивує використання проектора в школі чи університеті, при проведенні презентацій, виставок або навчальних курсів. Гідно оцінили переваги цієї апаратури організатори урочистостей, свят і вечірок. Якщо ви прийняли рішення влаштувати домашній кінотеатр, то перегляд фільмів, фото- і відеозаписів стане набагато зручніше. Пристрій не займає життєво важливий простір в приміщенні, його можна приховати за допомогою декору. А найголовніше - екран для проектора може бути розташований в будь-якій точці кімнати.

Характеристики Chief CMS012W

Основні
Тип Труба
Фізичні
Габарити 305
Колір білий
Вага 186.62 оборудования