Духова шафа Gorenje BO 725 E10WG (BO725E10WG)

Код товару: 937656
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BO725E10WG
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BO 725 E10WG
  • Код виробника: BO725E10WG
  • Вага: 36 кг.
  • Габарити: 64x68x68 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управление - механічне, об'єм - 71 л, 59.7 × 59.5 × 54.7 см, білий

Опис Gorenje BO 725 E10WG

Ідеальна духова шафа для професійних результатів
Духова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров"яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об"ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.
Надзвичайно стійке та гладеньке покриття
Якість і тип емалі надзвичайно важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte — це високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і піролітичне очищення при температурі до 500 °C. Позбавлений мікропор, він покриває поверхні духової шафи та дек, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття всередині сприяє відбиттю високої температури й забезпечує додаткову ізоляцію духової шафи, тому її поверхня завжди залишається стерильною й безпечною.
Просте та зручне чищення
Завдяки використанню абсолютно нової емалі в усіх лініях нових духовок Gorenje функцію AquaClean було значно покращено. Функція AquaClean — це значна допомога в очищенні камери духовки. Усе, що потрібно робити — після кожного випікання налити на деко півлітра води й увімкнути функцію AquaClean. Усього за 30 хвилин результат чищення спостерігатиметься по всій поверхні та на деках для випікання. Плями та жир розм"якшуються, тому їх легко витерти, і духовка залишається вільною від плям.
Більше простору для більшої свободи кулінарних ідей
Нове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині в іще більшому обсязі, обертаючись зовсім вільно. Збільшена місткість уможливлює використання більших дек і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна
користуватися не трьома, як до цього, а п"ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л у стандартних духовках і до 53 л у мікрохвильових печах. Цей показник є одним із найбільших доступних на ринку.
Придатна для приготування надвеликих порцій
У просторіших духовках можна готувати більшу кількість їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дали змогу розширити внутрішній простір і повністю використати ширину духовки. Тепер для кожного дека є більше місця, а завдяки новітнім технологіям страви готуються рівномірно на всіх рівнях.
Подвійний нагрівач для рівномірно хрусткої скоринки
Найкращі результати випікання досягаються завдяки поєднанню великого й малого нагрівачів, де менший розміщується всередині більшого. Розумне розміщення нагрівачів забезпечує оптимальний розподіл тепла й гарантує найкращі результати випікання, тому щоразу їжа виходить хрустка ззовні та м"яка всередині. Поєднання різних нагрівачів дає змогу використовувати внутрішній або зовнішніх нагрівач, або ж обидва одночасно. В покращених моделях нагрівач можна вийняти, що спрощує його чищення та догляд.

Характеристики Gorenje BO 725 E10WG

Основні
Висота для вбудовування 583 мм
Духовка електрична
Управління поворотні перемикачі
Клас енергоспоживання A
Об`єм 71 л
Потужність підключення 2.7 кВт
Функції
Можливості таймер
розморожування
підтримання температури приготованих страв
малий гриль
динамічна система охолодження
верхній + нижній нагрів
верхній + нижній нагрів + конвекція
великий гриль
нижний + конвекция
Додатково
Тип очищення внутрішньої поверхні гідроліз
Aqua clean
Дека в комплекті глибоке емальоване деко
неглибоке емальоване деко
Решітки в комплекті 1 шт.
Кількість скла дверцят 3 шт
Покриття внутрішньої камери емаль
Максимальна температура 275 °C
Максимальна площа приготування 1316 см²
Фізичні
Матеріал панелі управління скло
Колір білий
Габарити
Ширина 59.7 см
Висота 59.5 см
Глибина 54.7 см
Ширина для вбудовування 560 мм
Глибина для вбудовування 550 мм