Духова шафа Gorenje BO747A33WG

Код товару: 943319
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BO747A33WG
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BO747A33WG
  • Вага: 37.6 кг.
  • Габарити: 68x68x61 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управление - електронне, об'єм - 71 л, 59.7 × 59.5 × 54.7 см, білий

Опис Gorenje BO747A33WG

Форма духовки HomeMade Plus
Ідеальна духова шафа для професійних результатів
Духова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров"яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об"ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.
Випікання на кількох рівнях
Багато страв на одному диханні
Поєднання технології MultiFlow 360° і форми HomeMade у деяких моделях духових шаф Gorenje допомагає досягти фантастичних результатів: приготування страв одразу на п"яти деках. Причому смаки й аромати не змішуються. Оптимізований розподіл повітря гарантує, що на всіх рівнях їжа готується рівномірно. Великий розмір духової шафи також забезпечує чудовий огляд.
SilverMatte
Неймовірно стійке та гладеньке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і піролітичне очищення за температури до 500 °C. Цим матеріалом без мікропор покрито поверхні духової шафи та дек, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відбиттю тепла й забезпечує додаткову ізоляцію, тому її внутрішня частина завжди залишається стерильною й безпечною.
AquaClean
Просте та зручне чищення
Завдяки використанню абсолютно нової емалі в усіх лініях нових духовок Gorenje функцію AquaClean було значно покращено. Функція AquaClean — це значна допомога в очищенні камери духовки. Усе, що потрібно робити — після кожного випікання налити на деко півлітра води й увімкнути функцію AquaClean. Усього за 30 хвилин результат чищення спостерігатиметься по всій поверхні та на деках для випікання. Плями та жир розм’якшуються, тому їх легко витерти, і духовка залишається вільною від плям.

Характеристики Gorenje BO747A33WG

Також шукають з телескопічними направляючими
Тип електрична
Управление електронне
Об'єм 71 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення каталітична
Кількість програм 11
Тип гриля інфрачервоний
Потужність гриля 2700 Вт
Кількість скла дверцят 3
Додаткові функції традиційний нагрів
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Подсветка так
Особливості швидкий нагрів духовки
Розміри ніші для вбудовування 56-56.8 × 58.3-60 × 55 см
Габарити 59.7 × 59.5 × 54.7 см
Вага 33.8 кг
Колір білий