Духова шафа Gorenje BOS737E13X

Код товару: 1083686
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BOS737E13X
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BOS737E13X
  • Вага: 32.9 кг.
  • Габарити: 63x66x68 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управление - механічне, об'єм - 71 л, 59.7 х 59.5 х 54.7 см, нержавіюча сталь

Опис Gorenje BOS737E13X

Форма духовки HomeMade PlusІдеальна духова шафа для професійних результатівДухова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров’яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об’ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.
ExtraSteamПростіший спосіб запікання з пароюПрограма ExtraSteam створює ідеальне середовище з парою, щоб забезпечити високе підняття тіста та хрустку скоринку. Просто налийте трохи води в неглибоке деко та виберіть програму ExtraSteam, а про все інше подбає духова шафа.

SilverMatteНеймовірно стійке та гладеньке покриттяЯкість і тип емалі вкрай важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і піролітичне очищення за температури до 500 °C. Цим матеріалом без мікропор покрито поверхні духової шафи та дек, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відбиттю тепла й забезпечує додаткову ізоляцію, тому її внутрішня частина завжди залишається стерильною й безпечною.
AquaCleanПросте та зручне чищенняЗавдяки використанню абсолютно нової емалі в усіх лініях нових духовок Gorenje функцію AquaClean було значно покращено. Функція AquaClean — це значна допомога в очищенні камери духовки. Усе, що потрібно робити — після кожного випікання налити на деко півлітра води й увімкнути функцію AquaClean. Усього за 30 хвилин результат чищення спостерігатиметься по всій поверхні та на деках для випікання. Плями та жир розм’якшуються, тому їх легко витерти, і духовка залишається вільною від плям.
BigSpaceБільше простору для більшої свободи кулінарних ідейНове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині в іще більшому обсязі, обертаючись зовсім вільно. Збільшена місткість уможливлює використання більших дек і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна
користуватися не трьома, як до цього, а п’ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л у стандартних духовках і до 53 л у мікрохвильових печах. Цей показник є одним із найбільших доступних на ринку.
Система плавного закривання дверцят GentleCloseНадзвичайна простота й безшумністьДля плавного й абсолютно безшумного закриття дверцят духовки достатньо лише м’якого дотику.

Система DC+Ефективна система регулювання теплаСистема DynamiCooling ефективно охолоджує зовнішні панелі духовки (або корпус) й запобігає пошкодженням, спричиненим високою температурою. У духовках із системою DynamiCooling+ теплові датчики регулюють охолодження зовнішніх стінок духовки, доки вони не досягнуть температури 60 °C. Це особливо зручно для духовок із функцією піролітичного очищення, яка працює за екстремально високих температур.
Розмір SuperSizeПридатна для приготування надвеликих порційУ просторіших духовках можна готувати більшу кількість їжі не тільки завдяки рівномірній циркуляції повітря на всіх рівнях, а й завдяки широким 46-сантиметровим декам як у стандартних, так і в компактних духовках. Інноваційні рішення дали змогу розширити внутрішній простір і повністю використати ширину духовки. Тепер для кожного дека є більше місця, а завдяки новітнім технологіям страви готуються рівномірно на всіх рівнях.
Функція PerfectGrillПодвійний нагрівач для рівномірно хрусткої скоринкиНайкращі результати випікання досягаються завдяки поєднанню великого й малого нагрівачів, де менший розміщується всередині більшого. Розумне розміщення нагрівачів забезпечує оптимальний розподіл тепла й гарантує найкращі результати випікання, тому щоразу їжа виходить хрустка ззовні та м’яка всередині. Поєднання різних нагрівачів дає змогу використовувати внутрішній або зовнішніх нагрівач, або ж обидва одночасно. В покращених моделях нагрівач можна вийняти, що спрощує його чищення та догляд.
FastPreheatВисока швидкість, економія часу та електроенергіїДухова шафа досягає 200 °C лише за 6 хвилин, що на 30 % швидше за звичайне розігрівання. Ця функція стане в пригоді для приготування страв, що потребують попереднього розігрівання духової шафи. Коли духова шафа достатньо розігріта, відображається світловий і лунає звуковий сигнал.

Характеристики Gorenje BOS737E13X

Основні
Духовка електрична
Управління сенсорне
механічне
Клас енергоспоживання A
Об`єм 71 л
Потужність підключення 3.3 кВт
Функції
Можливості швидке нагрівання
освітлення
розморожування
підігрів посуду
малий гриль
великий електричний гриль
GentleClose: шарнір з плавним закриванням дверцята духовки
динамічна система охолодження
покриття Antifinger
сенсорний програматор IconLED+
PerfectGrill
великий гриль + робота вентилятора
термоелектричний запобіжник
з'ємний склопакет
нагрів знизу + робота вентилятора
форма HomeMade Plus
Додатково
Тип очищення внутрішньої поверхні Очищення паром
Напрямні листів зйомні
Дека в комплекті глибоке емальоване деко
неглибоке емальоване деко
Решітки в комплекті 1 шт.
Кількість скла дверцят 2 шт
Покриття внутрішньої камери емаль
Максимальна площа приготування 1316 см²
Споживання електроенергії 0.81 кВт (вентиляційний нагрів), 0.94 кВтг (класичний нагрів)
Птужність гриля 2700 Вт
Фізичні
Колір нержавіюча сталь
Колір ручки нержавіюча сталь
Габарити ( ВxШxГ ) 59.5 x 59.7 x 54.7
Вага 30.6 кг
Габарити
Ширина 59.7 см
Висота 59.5 см
Глибина 54.7 см