Духова шафа Gorenje BPS737E301BG

Код товару: 1152460
Немає в наявності
  • Інформація по Gorenje BPS737E301BG
  • Виробник: Gorenje
  • Країна-виробник: Словенія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: BPS737E301BG
  • Вага: 37.9 кг.
  • Габарити: 64x66x68 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управление - механічно-сенсорне, об'єм - 70 л, 63.5 х 66 х 68 см, чорний

Опис Gorenje BPS737E301BG

Форма духовки HomeMade Plus
Ідеальна духова шафа для професійних результатів
Духова шафа, яка тепер ще просторіша, має овальну форму, що створює ефект традиційної дров’яної печі. Це забезпечує оптимальну циркуляцію повітря, що, повністю огортаючи страву, робить її ніжною та соковитою всередині й неймовірно хрусткою зовні. У камері об’ємом 71 л із заглибленими боковими стінками повітря розподіляється ще краще. Завдяки цьому у всій духовій шафі підтримується однакова температура, що забезпечує рівномірне випікання страви. Спеціальний напрямок циркуляції повітря створює професійні умови приготування їжі на одному або одночасно на кількох рівнях духової шафи.

ExtraSteam
Простіший спосіб запікання з парою
Програма ExtraSteam створює ідеальне середовище з парою, щоб забезпечити високе підняття тіста та хрустку скоринку. Просто налийте трохи води в неглибоке деко та виберіть програму ExtraSteam, а про все інше подбає духова шафа.

Функція PyroClean
Висококласна функція самоочищення
Піролітичне очищення — найефективніший і найпрогресивніший спосіб очищення духовки. Завдяки високій температурі очищення (до 500 °C) духовка стає повністю чистою, без єдиної жирної плями. Делікатне очищення триває 90 хвилин, очищення середнього ступеня інтенсивності — 120 хвилин, а інтенсивне очищення займає лише 150 хвилин. Ефект залежить від тривалості. Наприкінці залишається тільки витерти залишки. Духовка блокується під час очищення та відразу після нього, що робить її безпечною для всієї родини.

SilverMatte
Неймовірно стійке та гладеньке покриття
Якість і тип емалі вкрай важливі для духової шафи та її роботи. SilverMatte — високостійкий і міцний матеріал, який може витримувати екстремальний жар і піролітичне очищення за температури до 500 °C. Цим матеріалом без мікропор покрито поверхні духової шафи та дек, що робить їх стійкими до високих температур, мікрохвиль і пари. Потрійне покриття внутрішніх поверхонь духової шафи сприяє відбиттю тепла й забезпечує додаткову ізоляцію, тому її внутрішня частина завжди залишається стерильною й безпечною.

BigSpace
Більше простору для більшої свободи кулінарних ідей
Нове покоління духовок Gorenje приховує простір у верхній частині. Тепер оптимізований потік повітря циркулює всередині в іще більшому обсязі, обертаючись зовсім вільно. Збільшена місткість уможливлює використання більших дек і приготування більшої кількості їжі, тоді як зовнішні розміри залишаються незмінними. Тепер можна
користуватися не трьома, як до цього, а п’ятьма рівнями духовки одночасно. Місткість варіюється до 75 л у стандартних духовках і до 53 л у мікрохвильових печах. Цей показник є одним із найбільших доступних на ринку.

Система плавного закривання дверцят GentleClose
Надзвичайна простота й безшумність
Для плавного й абсолютно безшумного закриття дверцят духовки достатньо лише м’якого дотику.

Система DC+
Ефективна система регулювання тепла
Система DynamiCooling ефективно охолоджує зовнішні панелі духовки (або корпус) й запобігає пошкодженням, спричиненим високою температурою. У духовках із системою DynamiCooling+ теплові датчики регулюють охолодження зовнішніх стінок духовки, доки вони не досягнуть температури 60 °C. Це особливо зручно для духовок із функцією піролітичного очищення, яка працює за екстремально високих температур.

Характеристики Gorenje BPS737E301BG

Тип електрична
Також шукають з функцією пароварки
Управление механічно-сенсорне
Об'єм 70 л
Внутрішнє покриття піролітична емаль
Система очищення піролітичне
Кількість програм 11
Тип гриля електричний
Потужність гриля 2700 Вт
Кількість скла дверцят 4
Додаткові функції швидкий розігрів
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Подсветка так
Особливості термоелектричний запобіжник
Розміри ніші для вбудовування 56.4-56.8 х 58.3-60 х 55см
Габарити 63.5 х 66 х 68 см
Вага 35.6 кг
Колір чорний