Духова шафа Interline OSG 960 STD BA

Код товару: 1265923
Під замовлення
28920 Грн
  • Інформація по INTERLINE OSG 960 STD BA
  • Виробник: INTERLINE
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: OSG 960 STD BA
  • Вага: 35 кг.
  • Габарити: 50x50x50 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управління - сенсорне, об'єм - 72 л, 59.5 х 59.5 х 54.6 см, чорний

Опис INTERLINE OSG 960 STD BA

Духова шафа Interline OSG 960 STD BA

Сучасний дизайн
Поєднання скла, сталі і прямих, горизонтальних ліній, що використовуються в духових шафах сучасного дизайну об'єднує зовнішній вигляд кухонних меблів і побутової техніки, створюючи повноцінне рішення в стилі хай-тек.

Панель керування «Full Touch Control»
Інтуїтивно зрозуміле керування духовою шафою. Інноваційний дисплей Full Touch Control став революційним проривом в зручності користування духовою шафою Interline нового покоління. Управління Full Touch Control від Interline встановлює нові стандарти в швидкості і легкості навігації одним рухом пальця по екрану. За допомогою слайдера вдасться виставити найточнішу температуру нагрівання.

Тангенційний вентилятор охолодження з дворівневою системою циркуляції повітря.
Абсолютна безпека. Духові шафи Interline серії EDGE ONE відрізняються підвищеним рівнем безпеки. У моделях використана інноваційна система тангенціального охолодження, завдяки якій від нагрівання захищена і поверхня духової шафи, і кухонні меблі, в яку він вбудований.

Мінімальна температура нагріву 30°С
Interline вводить технології ресторанного рівня в вашу оселю. Готувати при низьких температурах можна будь-які продукти: овочі, м'ясо, рибу, крупи, йогурти. Вони набувають неповторного смаку і різко відрізняються від аналогів приготованих при звичайних високотемпературних режимах. Також низькі температури можна використовувати для технології приготування у вакуумній упаковці типу Sous-vide, для підігріву посуду, для підтримки страв в теплому вигляді, для вистоювання дріжджового тіста.

Надточне регулювання температури кроком в 1°С (від 30С до 100С)
Переваги регулювання температури кроком в 1°С – це кулінарні шедеври. Так при t 32°C можна готувати опару для дріжджового тіста. При t 37°C - 40°С готується йогурт. При t 40- 50°С можна висушити білі гриби чи рижики.

Система м'якого зачинення та відчинення дверцят - SOFT CLOSЕ/OPEN
Вбудований в дверцята пристрій SOFT CLOSЕ/OPEN забезпечує незмінно м'яке і безшумне ЗАЧИНЕННЯ та ВІДЧИНЕННЯ. Прилад не тільки виглядає, але і працює по вищому розряду!

Кільцевий нагрівач
Унікальна система обдуву гарячим повітрям. Завдяки кільцевому нагрівачу, через отвори на задній стінці духової шафи, безшумно працючуй вентилятор направляє нагріте повітря, яке з великою швидкістю циркулює навкруги страви. Що ідеально підходить для одночасного приготування на декількох рівнях.

Підтримання страв в теплому стані
Установивши температуру між 30 та 95°C, температура їжі зберігатиметься сталою до двох годин. Приготовані заздалегідь страви не втратять свого смаку та будуть теплими перед подаванням до столу.

Підігрів посуду
Підігріті тарілки зберігають запах і смак різних страв: від борщу до вареників та запашної печені. Ваш омлет або яблучний пиріг ніколи не впадуть. Завдяки можливостям дохової шафи Interline ваш столовий посуд зберігатиме потрібну температуру - від 30 до 80°C. І ви зможете вдома подавати гарячі страви, як у найкращому ресторані.

Air Duct System
За рівномірність розподілу повітря в духовці серії EDGE ONE відповідає система Air Duct System, що складається з технологічних отворів на задній стінці, за допомогою яких, гаряче повітря в рівних обсягах надходить на кожен з рівнів приготування. Продумана система розподілу повітря забезпечує рівномірне приготування їжі на кожному рівні.

11 програм самостійного налаштування:

  • Верхній нагрів + нижній нагрів
  • Кільцевий нагрівач + конвекція
  • Конвекція з кільцевим нагрівачем + нижній нагрів (Есо режим)
  • Верхній нагрів + нижній нагрів + конвекція
  • Гриль
  • Подвійний гриль + конвекція
  • Подвійний гриль
  • Кільцевий нагрівач + конвекція + нижній нагрів (ПІЦА)
  • Розморожування
  • Доведення тіста

Характеристики INTERLINE OSG 960 STD BA

Управління сенсорне
Підсвічування так
Тип електрична
Об'єм 72 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 11
Тип гриля електричний
Потужність гриля 1900 Вт
Кількість скла дверцят 3
Додаткові функції розморожування
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Особливості таймер
Розміри ніші для вбудовування 59 х 56 х 55 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 54.6 см
Вага 36 кг
Колір чорний
Також шукають з телескопічними направляючими