Духова шафа Samsung NV68A1110BB/WT

Код товару: 1216288
Немає в наявності
  • Інформація по Samsung NV68A1110BB/WT
  • Виробник: Samsung
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: NV68A1110BB/WT
  • Вага: 34.8 кг.

Опис Духова шафа Samsung NV68A1110BB/WT

Отримайте задоволення від ще більшого вибору смачної їжі
Приготування їжі стає більш рівномірним і гнучкішим, а очищення завдає менших клопотів. Справжня конвекція забезпечує постійне нагрівання в кожному куточку, завдяки їй все готується ефективно. Система самоочищення підтримує внутрішню поверхню духовки в чистоті і охайності. І ви можете приготувати багато більше або набагато більших страв з масивною піччю на 68 літрів.

Телескопічна рейка
Діставати речі з духовки і з неї набагато легше. Телескопічна рейка плавно ковзає всередину і ззовні майже без зусиль, навіть якщо ви використовуєте великі або важкі каструлі. Це створює набагато менше тертя, тому набагато легше їх завантажувати і розвантажувати. І ви можете спробувати, перевернути або заправити їжу без будь-яких розливів.

Справжня конвекція
Готуйте їжу більш рівномірно і ефективно за допомогою системи справжньої конвекції, яка чудово підходить для випічки і запікання. Нагрітий вентилятор розподіляє тепло всередині печі і підтримує постійну температуру у всіх місцях. Отже, страви готуються правильно, незалежно від того, які вони розміщені або наскільки вони великі.

Піролітичне очищення
Підтримуйте духовку чистою і охайною, не витрачаючи часу і зусиль на очищення залишків або використання дорогих засобів для чищення. Система піролітичного очищення нагріває порожнину, щоб спалити залишки жиру і залишків, що залишилися від приготування їжі. Усі місця залишаються бездоганно чистими, за винятком невеликої кількості попелу, який легко видається.

Характеристики Духова шафа Samsung NV68A1110BB/WT

Объем (диапазон) 61-70 л
Объем 68 л
Мощность подключения 2800 Вт
Количество режимов работы нет данных
Управление электромеханическое
Дисплей есть
Гриль есть
Конвекция есть
Вертел нет
Газ-контроль -
Таймер есть
Термощуп нет
Электроподжиг -
Функция "СВЧ" нет
Функция "Пароварка" нет
Количество стекол дверцы 3
Метод очистки каталический
Габариты (ШхВхГ) 595 x 595 x 570 мм
Габариты встраивания (ШхВхГ) 560 х 578 х 549 мм
Цвет черный