Духова шафа Siemens HB514FBR0T

Код товару: 924238
Немає в наявності
  • Інформація по Siemens HB514FBR0T
  • Виробник: Siemens
  • Країна-виробник: Туреччина
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HB514FBR0T
  • Вага: 36.4 кг.
  • Габарити: 68x66x66 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управління - механічно-електронне, об'єм - 66 л, 59.5 x 59.4 x 54.8 см, чорний

Опис Siemens HB514FBR0T

Духова шафа Siemens HB514FBR0T

Оптимальний нагрів для досягнення кращих результатів при приготуванні їжі. Завдяки технології 3D Гаряче повітря plus Ви можете випікати прісну випічку, наприклад, печиво або булочки, одночасно на трьох рівнях. Для соковитою випічки, як то піца або пироги з фруктами, існує можливість приготування відразу ж на двох рівнях. Інноваційна технологія розподілу тепла в камері духової шафи забезпечує отримання незмінно ідеальних результатів. Незалежно від того, на скількох рівнях Ви готуєте: одному, двох або трьох.

Відкидні дверцята. Відкидні дверцята - зручна в експлуатації, адже її легко і зручно відкривати і закривати. Швидке досягнення бажаної температури в камері духової шафи: функція швидкого попереднього нагрівання. При необхідності Ви можете активувати функцію швидкого попереднього нагрівання, що не споживаючи при цьому зайвої електроенергії. Наприклад, духову шафу можна попередньо розігріти до температури 175 ° C за 5 хв (з системою нагріву 3D гаряче повітря).

Siemens - відома німецька марка найбільшого європейського виробника вбудованої і окремо стоїть побутової техніки - концерну Bosch-Siemens. Марка Siemens на ринку Європи відома з 1927 року, На ринку України вона офіційно представлена ​​в 1997 році. Siemens пропонує своєму споживачеві новинки техніки для дому, яка відрізняється технічною досконалістю, простотою і зручністю у використанні і ретельно продуманим дизайном. Siemens в даний час випускає електроніку і електротехніку, яка знаходить застосування в багатьох найважливіших сферах високотехнологічних виробництв у всьому світі.

Характеристики Siemens HB514FBR0T

Тип електрична
Також шукають з таймером
Підсвічування так
Управління механічно-електронне
Об'єм 66 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення емаль легкої очистки
Кількість програм 8
Тип гриля електричний
Потужність гриля 2800 Вт
Кількість скла дверцят 2
Додаткові функції традиційний нагрів
Тип направляючих знімні
Дисплей так
Особливості швидкий нагрів духовки
Розміри ніші для вбудовування 57.5-59.7 х 56-56.8 х 55 см
Габарити 59.5 x 59.4 x 54.8 см
Вага 32 кг
Колір чорний