Духова шафа Siemens HB634GBW1

Код товару: 1043086
Немає в наявності
  • Інформація по Siemens HB634GBW1
  • Виробник: Siemens
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: HB634GBW1
  • Вага: 35 кг.
  • Габарити: 66x67x68 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управління - механічно-сенсорне, об'єм - 71 л, 595 x 595 x 548 мм, білий

Опис Siemens HB634GBW1

Вбудована модель
Духова шафа Siemens HB634GBW1 пристосована для будь-яких побутових потреб в сфері готування. Він дуже зручний не тільки функціонально, але і щодо ергономіки своєї конструкції. Модель вбудовується в нішу модульної кухні, за рахунок чого ви не будете змушені підбирати під неї іншу техніку - максимально проста інтеграція в інтер'єр забезпечена.

Функція «Конвекція 4D»
Конвективний розподіл тепла - особливість сучасної духової техніки, що робить її ще більш зручною в застосуванні. Вентилятор розподіляє нагріті потоки повітря всередині камери так, що блюдо з усіх боків отримує якісний нагрів. А це означає, що в процесі приготування вам навіть не потрібно буде його перевертати.

Покриття EcoClean
Внутрішня емаль EcoClean має гладку структуру, яка орієнтована на просте очищення поверхні духової шафи з мінімальним застосуванням побутової хімії. Якщо забруднення невеликі, то можна обійтися і без неї.

Енергоефективність А+

Зменшення споживання енергії позитивно позначається на витратах, пов'язаних з обслуговуванням техніки. Тепер ви не змушені переплачувати за зайве, а також зможете внести свій скромний, але такий важливий, вклад в збереження природних ресурсів, яких і так витрачається чимало на забезпечення електрикою.

Доводчик двері SoftMove
Закрити дверцята без хлопку і погрози травмування техніки цілком реально - дверний доводчик SoftMove на всі 100 відсотків відпрацьовує свої функції, здійснюючи м'яке і плавне закриття дверей.

Швидкий нагрів камери
Внутрішня порожнина духової шафи розігрівається гранично швидко, чим сприяє економії ресурсів і зменшення часу приготування їжі. Також функція швидкого старту дозволить м'яко впливати на заморожені інгредієнти при розморожуванні.

Характеристики Siemens HB634GBW1

Також шукають з телескопічними направляючими
Підсвічування так
Управління механічно-сенсорне
Тип електрична
Об'єм 71 л
Внутрішнє покриття емаль
Система очищення традиційна
Кількість програм 10
Тип гриля електричний
Кількість скла дверцят 2
Додаткові функції томління
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Особливості захист від дітей
Розміри ніші для вбудовування 560-568 x 585-595 x 550 мм
Габарити 595 x 595 x 548 мм
Вага 35.8 кг
Колір білий