Духова шафа Whirlpool AKZ97891IX

Код товару: 1251330
Немає в наявності
  • Інформація по Whirlpool AKZ97891IX
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: AKZ97891IX
  • Вага: 35 кг.
  • Габарити: 65x67x65 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управление - сенсорне, об'єм - 73 л, 59.5 х 59.5 х 56.4 см, нержавіюча сталь

Опис Whirlpool AKZ97891IX

6th Sense
Технологія, яка перетворить Ваші страви на шедевр. Розумні рецептори 6th sense автоматично визначать ключові параметри, такі як час і температура, і контролюватимуть весь цикл приготування. Ви зможете відстежувати ключову інформацію використовуючи простий і функціональний дисплей.

Гідролітична система очищення

Ефективне та екологічне очищення духової шафи без використання засобів для чищення. Активуйте гідролітичне очищення та насолодьтеся результатами. Після завершення процесу протріть духовку м'якою губкою. За рахунок низького енергоспоживання та короткої тривалості циклу Ви зможете використовувати цей тип очищення щодня.

Телескопічні напрямні: 1 рівень

Whirlpool турбується про безпеку своїх клієнтів. Тому духові шафи оснащені телескопічними напрямними, які забезпечують стійкість посуду та простоту вилучення та додаткову безпеку.

Cook3

Функція, яка стане особливо корисною, якщо Вам необхідно якнайшвидше приготувати кілька страв. Особливий розподіл повітряних потоків дозволяє готувати до 3 страв одночасно без поспішання запахів.

Ready2Cook

Функція Ready2Cook активує вибрану програму без попереднього розігріву. Так Ви зможете скоротити час приготування, заощадити електроенергію, яка потрібна на нагрівання та насолодитися відмінними результатами.

Multiflow

Циркулярний нагрівач у поєднанні з роботою вентилятора забезпечує багатопотічний та рівномірний розподіл теплого повітря. Як результат – страви готуються швидше, пропікаються рівномірно та зберігають соковитість.

Захист від відбитків пальців

Спеціальне покриття захистить духову шафу від слідів від пальців і позбавить Вас необхідності постійно полірувати і протирати його.

SoftClosing

Доводчик SoftClosing – ще одне рішення Whirlpool для комфорту: досить легкого натискання та дверцята автоматично, безшумно та плавно закривається сама.

Блокування ChildLock

Ця модель передбачає блокування панелі керування. Для активації на кілька секунд затисніть кнопки, як зазначено в інструкції, і духова шафа автоматично заблокує можливість вносити зміни до налаштувань до закінчення циклу приготування.

Клас енергоефективності: А+

Ця модель духової шафи споживає до 30% менше електроенергії в порівнянні зі стандартними духовими шафами Whirlpool з класом А енергоефективності, а значить забезпечує додаткову економію.

Характеристики Whirlpool AKZ97891IX

Потужність гриля 2450 Вт
Основні
Духовка електрична
Тип вбудована
Управління електронне
Клас енергоспоживання A+
Об`єм 73 л
Функції
Кількість автоматичних програм 15 шт
Додатково
Тип очищення внутрішньої поверхні гідроліз
Напрямні листів телескопічні
рельєфні
Кількість скла дверцят 3 шт
Максимальна температура 250 °C
Фізичні
Колір нержавіюча сталь
Колір ручки нержавіюча сталь
Габарити ( ВxШxГ ) 59.5x59.5x56.4
Розміри для вбудовування ( ВхШхГ ) 600 х 560 х 550
Вага 35 кг
Габарити
Ширина 59.5 см
Висота 59.5 см
Глибина 56.4 см
Висота для вбудовування 600 мм
Ширина для вбудовування 560 мм
Глибина для вбудовування 550 мм