Духова шафа Whirlpool W7OM44S1PBL

Код товару: 1137971
Немає в наявності
  • Інформація по Whirlpool W7OM44S1PBL
  • Виробник: Whirlpool
  • Країна-виробник: Італія
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: W7OM44S1PBL
  • Вага: 16 кг.
  • Габарити: 51x40x32 см.
  • Короткий опис:

    Тип - електрична, Управління - сенсорне, об'єм - 73 л, 59.5 х 59.5 х 56.4 см, чорний

Опис Whirlpool W7OM44S1PBL

Комфорт і зручність
Підкоряйте нові кулінарні вершини з унікальним духовою шафою Whirlpool W7OM44S1PBL, яка поєднує в собі ефективну роботу і відмінні експлуатаційні якості. Чого тільки варте зручне сенсорне керування з яскравим дисплеєм, за допомогою якого вибрати режим або програму можна легким дотиком пальця. Всі дії відображаються на дисплеї, тому помилитися буде вкрай складно.

Робочі характеристики духової шафи Whirlpool W7OM44S1PBL
Загальний об'єм внутрішньої частини апарату дорівнює 73 літрам, внаслідок чого ви легко приготуєте улюблене блюдо в достатній кількості. При максимальній інтенсивності духовка досягає температури 240 градусів, чого цілком достатньо для приготування практично будь-якої страви. При цьому апарат відноситься до класу енергоспоживання А+ і за одну годину роботи споживає всього лише 0,91кВт електрики. 

Функціональні можливості
З функцією конвекції блюдо ефективно запечеться з усіх боків, адже потужні вентилятори розподілять гаряче повітря по всьому внутрішньому простору. Гриль потужністю 2450 Вт швидко досягне потрібної температури і забезпечить апетитну скоринку. Чимало важливим є вбудований таймер, який автоматично зупинить роботу духової шафи після закінчення заданого часу. Не варто переживати якщо у вашому будинку мешкає маленький дослідник, функція захисту від дітей заблокує панель управління і не допустить випадкового натискання.

Приємні особливості
Тепер ви легко зможете спостерігати за процесом приготування страви через скляні дверцята, а яскраве освітлення внутрішнього простору допоможе вам в цьому. До речі дверцята мають 4 стекол, які практично не нагріваються і які складно пошкодити. Також хорошим доповненням стане автоматичний доводчик дверці, який не дасть вам залишити її відкритою.

Характеристики Whirlpool W7OM44S1PBL

Тип електрична
Управління сенсорне
Підсвічування так
Також шукають з телескопічними направляючими
Об'єм 73 л
Внутрішнє покриття піролітична емаль
Система очищення піролітичне
Кількість програм 8
Тип гриля електричний
Потужність гриля 2450 Вт
Кількість скла дверцят 4
Додаткові функції традиційний нагрів
Тип направляючих телескопічні
Дисплей так
Особливості таймер
Розміри ніші для вбудовування 56-56.8 x 58.3-60 x 55 см
Габарити 59.5 х 59.5 х 56.4 см
Вага 40.5 кг
Колір чорний