Ехолот Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2 (ITGAM0997)

Код товару: 1200336
Немає в наявності
  • Інформація по Deeper ITGAM0997
  • Виробник: Deeper
  • Гарантія: 24 міс.
  • Код виробника: ITGAM0997
  • Вага: 1 кг.

Опис Ехолот Deeper Smart Sonar CHIRP+ 2 (ITGAM0997)

Риболовля з каяка/сапборда - ехолот кріпиться за кілька секунд, без свердління отворів, без проводів і додаткових батарей. Ідеально підходить для риболовлі з сапборда, легко вміщається в коробку для снастей. Створюйте карти, буксируючи ехолот або закидаючи його в важкодоступні місця.

Риболовля з човна - ідеально підходить для невеликих суден. Закидайте ехолот або буксируйте його при риболовлі з понтонного катери, плоскодонки, надувного човна або одномісній човни-крісла. Буксируйте ехолот плавно на низькій швидкості 3 км / год / 2 миль / год для отримання точних показань або закидайте його в важкодоступні місця.

Зимова риболовля - Deeper CHIRP + 2 чудово виконує функцію зимового флешер без проводів і датчиків для зручності переходу від лунки до лунки. Просто пробурити лунку, покладіть ехолот в воду і дивіться на екран, щоб зловити момент наближення риби до вашої приманки.

Риболовля з берега - просто закиньте ехолот в воду і підтягніть його назад, щоб отримати всі необхідні дані. Знаходьте рибу, визначайте відповідні умови для лову й створюйте карти водойм для отримання повної картинки про вашому місці лову.