Екшн-камера GoPro MAX (CHDHZ-202-RX)

Код товару: 1330762
Під замовлення
24042 Грн
  • Інформація по GoPro CHDHZ-202-RX
  • Виробник: GoPro
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: MAX
  • Код виробника: CHDHZ-202-RX
  • Вага: 0.46 кг.
  • Габарити: 24x12x8 см.
  • Короткий опис:

    16.6 MP, сферична зйомка, так, Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC, 5.3 К: 60, 30, 24 кадри/сек, 5 К (4:3): 30, 24 кадри/сек, 4 К: 120 кадрів/сек, 5.6K 30 кадри/с, так, так, Micro HDMI, мікрофонний вхід, USB Type-C, 154 г, чорний

Опис GoPro MAX

Три камери в одній

З камерою MAX ви можете створювати традиційні фото та відео в стилі HERO або сферичні матеріали з ефектом занурення. Нові можливості для відеоблогерів — фронтальний екран і спрямований мікрофон.

Max HyperSmooth

Вітайте нового короля стабілізації. Max HyperSmooth — це найплавніша стабілізація з коли-небудь створених GoPro, плюс — вирівнювання горизонту, що докорінно міняє все, тоді, коли ви цього хочете.

Кути огляду

Виберіть один із чотирьох кутів огляду в режимі HERO, щоб зробити знімок. Для фото та відео доступні режими вузький, лінійний, широкий і
Max SuperView — найширший кут огляду.

Перекомпонування

Із застосунком GoPro легко перетворити дивовижні кадри у форматі 360 на традиційні відео та фотографії. Відтворення, редагування й
обмін — все з вашого телефона.

PowerPano

Створюйте дивовижні панорамні фотографії без спотворень — навіть не проводячи камеру вздовж горизонту. Робіть епічні селфі, кадри в русі та вертикальні фотографії з автоматичним вирівнюванням горизонту.

Скерована
Запис звуку

Шість мікрофонів забезпечують реалістичне об'ємне звучання або найкращий стереозвук в історії GoPro.

Max TimeWarp

Створюйте заворожливі, неймовірно плавні відеоролики. Ви навіть можете уповільнити ефект до реального часу, щоб розглянути цікаві моменти, а потім торкнутися екрана, щоб повернутися до пришвидшення.

Міцність + водонепроникність

MAX — міцна та водонепроникна камера, яка витримує занурення на глибину до 5 м. Але якщо вам цього мало, користуйтеся доданими захисними лінзами.

GoPro App

Знімайте. Редагуйте. Діліться. Повторюйте. GoPro App автоматично створює приголомшливі ролики та дає змогу легко ділитися ними з усім світом.

Голосове керування

Зайняті руки? З легкістю керуйте камерою MAX, використовуючи 13 голосових команд, наприклад, «GoPro, знімай відео» або «GoPro, знімай фото».

Характеристики GoPro MAX

Матриця 16.6 MP
Об'єктив сферична зйомка
Матеріал лінз скло
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті Micro SD, Micro SDHC, Micro SDXC
Режими зйомки 5.6K 30 кадри/с
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми мікрофонний вхід
Джерело живлення Li-pol 1600 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 69 х 64 x 24 мм
Вага 154 г
Колір чорний
Особливості GPS
Також шукають з Wi-Fi