Екшн-камера SJCAM SJ6 PRO (SJ6-PRO)

Код товару: 1522842
Немає в наявності
  • Інформація по SJCAM SJ6-PRO
  • Виробник: SJCAM
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SJ6 PRO
  • Код виробника: SJ6-PRO
  • Вага: 0.374 кг.
  • Габарити: 20x11x5 см.
  • Короткий опис:

    24 MP, 166 °, так, MicroSD: до 128 ГБ, так, так, USB Type-C, 82.7 г, чорний

Опис SJCAM SJ6 PRO

Чудовий сенсорний екран дозволяє легко керувати пристроєм, як мобільним телефоном. Ключовим моментом є можливість перегляду відео та фотографій у режимі реального часу. Фронтальний екран з діагоналлю 1,3 дюйма дозволяє робити селфі на свій розсуд, а також більш креативні знімки.

Революційна модернізація процесора, до 60 кадрів нативного відеозапису 4K, і кожен кадр більше не є неоднозначним. Надширокий кут допомагає отримати те, що ви бачите, і не пропустити жодного чудового куточка. Алгоритм Al здатний інтелектуально коригувати спотворення зображення, викликані широким кутом, роблячи красу природнішою.

Модернізований шестиосьовий гіроскопічний оптичний стабілізатор значно підвищує стабільність зображення. Навіть під час запису під час бігу можна отримати стабільне та чітке відео. Катання на гірських велосипедах та лижах по крутих схилах більше не є проблемою. До 120 кадрів надплавного відео підтримують 4-кратне уповільнення. Ви можете відчути рух між швидкістю та уповільненням.

У режимі Time-lapse процес запису триває кілька годин і відтворюється за хвилину або навіть менше, створюючи незвичайні сцени, які неозброєне око не може виявити. Модернізований елемент супермікрофона робить якісний стрибок як запис звуку. А технологія інтелектуального шумозаглушення SJCAM значно знижує рівень шумових перешкод та відновлює вихідний звук.

Завдяки професійному водонепроникному корпусу можна не боятися води, навіть якщо ви занурюєтеся на глибину 30 метрів. Займатися серфінгом та плаванням – простіше простого. Нехай ваша камера взаємодіє із вашим смартфоном! Просто під'єднайте телефон через WiFi. У програмі SJCAM Zone можна задавати параметри камери, керувати фото- та відеозйомкою. Потім швидко завантажте свої роботи на мобільний телефон, щоб поділитися радістю зі світом.

Турбуєтеся про те, що батарея може розрядитися? Великий акумулятор ємністю 1000 мАч та процесор з низьким енергоспоживанням дозволяють камері безперервно записувати відео у форматі 4K протягом більше 2 годин. Модернізований інтерфейс Type-C робить зарядку та підключення зовнішніх аксесуарів зручнішим. І продуктивність, і витривалість – ми зробили це! Використовуючи спеціальний зарядний пристрій SJCAM, можна одночасно заряджати два запасні акумулятори.

Якщо камера розрядилася, ви можете замінити акумулятор у будь-який час, щоб розпрощатися із проблемою нестачі енергії. Різні аксесуари дозволяють адаптувати камеру до більшої кількості сценаріїв використання, що набагато зручніше, ніж мобільний телефон. Її можна встановити скрізь, чи то шолом, кермо, автомобіль чи скейтборд.

При підключенні до комп'ютера через кабель USB вона перетворюється на вебкамеру. Її можна використовувати для проведення мережевих конференцій та віддаленого навчання. Якщо камеру встановлено в автомобілі, поверніть екран на 180 та увімкніть автомобільний режим. Це буде чудовий автореєстратор із супернічним баченням.

Характеристики SJCAM SJ6 PRO

Матриця 24 MP
Об'єктив 166 °
Матеріал лінз скло
Зовнішній екран так
Підтримка карт пам'яті MicroSD: до 128 ГБ
Наявність Wi-Fi так
Запис аудіо так
Роз'єми USB Type-C
Джерело живлення Li-Ion 1000 mAh
Розміри (Д х Ш х В, мм) 60 x 41 x 30 мм
Вага 82.7 г
Колір чорний
Також шукають з Wi-Fi