Електроплитка Delfa DH-01

Код товару: 638830
Немає в наявності
  • Інформація по Delfa DH-01
  • Виробник: Delfa
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: DH-01
  • Вага: 1.35 кг.
  • Габарити: 28x25x9 см.
  • Короткий опис:

    Тип варильної поверхні - електрична, кількість конфорок - 1, вага - 1.4 кг, Колір - білий, розміри (Ш х Г х В) - 25 x 22 x 7.5 см

Опис Delfa DH-01

Електроплитка Delfa DH-01

Компактна мобільна кухонна плита без духовки Delfa DH-01 не раз виручить Вас під час поїздок і подорожей, адже працює ця модель від звичайної електромережі, а її габарити не перевищують 8 х 27 х 23 см з вагою в 1,6 кг, що дуже зручно при транспортуванні і переміщенні. Delfa DH-01 має просте механічне управління і регульований термостат, а як нагрівальний елемент використовується перевірена часом звичайна спіраль.

Емалеві покриття робочої поверхні просто і зручно в догляді, не дивлячись на білий колір, а індикатор, що сигналізує про її роботі, проінформує Вас про включеної конфорки. Якісне виконання і використання надійних матеріалів для виробництва Delfa DH-01 гарантує її довгий термін служби при стабільній роботі, незалежно від інтенсивності експлуатації.

DELFA - це чудовий асортимент дрібнопобутової, великої побутової та кліматичної техніки. Українські споживачі вже змогли оцінити високу якість продукції та привабливі ціни. Для виробництва товарів ТМ Delfa вибираються кращі заводи Китаю, Туреччини та В'єтнаму, де поруч з продукцією Delfa розробляється техніка для всесвітньо відомих компаній GORENJE, ELECTROLUX, MOULINEX, PHILIPS, KENWOOD, ZELMER, VITEK і інших виробників.

 Перевірка якості починається на самому заводі, триває в портах при навантаження і вивантаження товарів, а також в складських приміщеннях. Вся продукція ТМ Delfa сертифікована як за українськими, так і по провідним міжнародним стандартам.

Характеристики Delfa DH-01

Тип варильної поверхні електрична
Тип управління поворотні перемикачі
Кількість конфорок 1
Вхідна потужність 1000 Вт
Діаметр нагрівальної поверхні 155 мм
Кількість рівнів нагрівання 5
Напруга 220 В
Довжина кабелю 0.86 м
Особливості індикація робочого стану
Вага 1.4 кг
Колір білий
Розміри (Ш х Г х В) 25 x 22 x 7.5 см