Електробритва Ardesto SHR-B8WDR

Код товару: 1560423
Під замовлення
998 Грн
  • Інформація по Ardesto SHR-B8WDR
  • Виробник: Ardesto
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: SHR-B8WDR
  • Вага: 0.335 кг.
  • Габарити: 20x12x5 см.
  • Короткий опис:

    сіткова (вібраційна), сухе + вологе гоління, 2, від акумулятора, Колір - чорний

Опис Ardesto SHR-B8WDR

Електробритва ARDESTO SHR-B8WDR може похвалитися вдалим поєднанням передових функцій і елегантного дизайну. Модель сіткового типу впорається як із сухим, так і з вологим голінням, що робить її доволі універсальною. Ця бритва оснащена плаваючою системою гоління із двома лезами, до того ж конструкцією передбачено висувний тример.

Висувний тример
Однією з визначальних особливостей бритви SHR-B8WDR є її плаваюча система гоління з двома лезами. Така конструкція зумовлює можливість бритви адаптуватися до контурів обличчя, забезпечуючи ефективне та комфортне гоління. Крім того, передбачено висувний тример, який допоможе створювати чіткі лінії й надавати форму бороді.

LCD-дисплей
Щодо живлення: бритва оснащена літій-іонним акумулятором ємністю 800 мА·год, який гарантує тривалу роботу. До того ж модель підтримує технологію швидкого заряджання, для повного відновлення заряду знадобиться до 90 хв. Час автономної роботи складає 70 хв, проте якщо цього виявиться замало, можна підключити SHR-B8WDR до електромережі та продовжити гоління. Задля зручності користування конструкцією передбачено LCD-дисплей, на якому відображаються стан заряду та нагадування про необхідність заряджання й чищення.

Клас захисту IPX7
Потужність моделі становить 8 Вт, технологія Direct Drive – запорука продуктивності та надійності. Пристрій захищено від потрапляння бризок і води: клас захисту IPX7 означає, що корпус повністю водонепроникний, тож очистити пристрій можна, просто ополоснувши під проточною водою.

Характеристики Ardesto SHR-B8WDR

Система для гоління сіткова (вібраційна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Кількість головок для бриття 2
Призначення для чоловіків
Живлення від акумулятора
Тип акумулятора Li-Ion
Час роботи від акумулятора 70 хвилин
Час зарядки акумулятора 90 хвилин
Оснащення висувний тример
Леза сталеві
Комплектація щітка для очищення
Особливості функція блокування
Габарити упаковки 18 х 9 х 7 см
Вага в упаковці 345 г
Колір чорний
Також шукають з тримером