Електробритва Babyliss Pro FXFS1E

Код товару: 1009895
Немає в наявності
  • Інформація по Babyliss Pro FXFS1E
  • Виробник: Babyliss Pro
  • Гарантія: 12 міс.
  • Код виробника: FXFS1E
  • Вага: 0.58 кг.
  • Короткий опис:

    Электробритва Babyliss Pro FXFS1E

Опис Електробритва Babyliss Pro FXFS1E

Серія інструментів 4ARTIST - це професійні прилади з ідеальним співвідношенням ціни, якості та високих технологій, які розроблені для вимогливих професіоналів. Серія виділяється привабливістю і містить в собі моделі з новітніми технологіями і чудовим функціоналом.
Шейвер BaByliss PRO FXFS1E 4ARTIST є мобільною бритву для вимогливих стилістів, яку можна брати з собою у відрядження і поїздки. Так само модель призначена для дуже точної роботи в самих складних місцях. Одна бриюча головка з рухомою сіткою забезпечить якісний максимальний зріз на будь-якій ділянці шкіри.
Модель працює від двох пальчикових батарейок типу AA (входять в комплект). Лужні батарейки хорошої якості забезпечать автономну роботу бритви протягом 6 годин. Потужний і швидкий мотор зі швидкістю 8500 коливань в хвилин забезпечить ефективний зріз волосся. Ширина бриючої сітки 40 мм.
Ергономічний металевий корпус додає моделі елегантності та вишуканості, підкреслюючи так само і витривалість. Бриюча головка знімна і забезпечить легкий доступ до ножів для їх заміни та очищення

Характеристики Електробритва Babyliss Pro FXFS1E

Тип сеточная
Вид бритья сухое
Наличие триммера нет
Очистка сухая
Система самоочистки нет
Питание батарейки
Время зарядки нет
Быстрая зарядка нет
Время работы от аккумулятора 360 мин
Индикация уровня зарядки нет данных
Цвет серебристый