Електробритва Новый Харьков НХ-8503 Лідер Red НХ-8503 Лидер Red

Код товару: 716598
Немає в наявності
  • Інформація по Новый Харьков НХ-8503 Лидер Red
  • Виробник: Новый Харьков
  • Код виробника: НХ-8503 Лидер Red
  • Вага: 0.4 кг.
  • Короткий опис:

    Электробритва Новый Харьков НХ-8503 Лидер Red

Опис Електробритва Новый Харьков НХ-8503 Лідер Red НХ-8503 Лидер Red

Новий Харків НХ 8503 "Лідер" - новинка від українського виробника електробритв, в яку додали всі найбільш передові технології. Доступне і комфортне гоління в будь-яких умовах. Триножова роторна система з дводоріжковими плаваючими бритвеними головками і сучасний потужний двигун - це запорука швидкого і чистого гоління без роздратування. Бритва точно повторює контури обличчя, а леза зрізає кожну волосину біля самої основи. Тепер можна забути про набридлий бритвений верстат або роздратування після використання електричної бритви. Спеціальним чином заточені ножі з високоякісної ультратонкою нержавіючої сталі ідеально видаляють як довге, так і коротке волосся. У результаті шкіра стає гладкою, як того бажає кожен чоловік.

Як і належить приладам такого класу, електробритва Новий Харків НХ 8503 "Лідер" має подвійний тип живлення: від мережі і від акумулятора. На повну зарядку батареї йде 8 годин, що забезпечує подальшу безперервну роботу протягом 30 хв. Тому, неважливо, чи вирушаєте ви в тривалу подорож або відрядження - ця бритва виручить у будь-якій ситуації. Бритва займе мінімум місця у вашій дорожній сумці, їй у будь-який момент можна скористатися однаково зручно в поїзді, літаку або на природі.

Гарний функціональний дизайн Harnyy funktsional?nyy dyzayn, висока ергономіка корпусу з плавними контурами і комбінацією гладких і рифлених поверхонь забезпечує зручне захоплення приладу під час гоління і обов"язково привернуть увагу енергійних і цілеспрямованих чоловіків, що ведуть активний спосіб життя. А зачаровуюче поєднання червоного і чорного кольорів не залишить байдужим жодного шанувальника електробритв.

Характеристики Електробритва Новый Харьков НХ-8503 Лідер Red НХ-8503 Лидер Red

Тип роторная
Вид бритья сухое
Наличие триммера есть
Очистка сухая
Система самоочистки нет
Питание сеть + аккумулятор
Время зарядки 8 ч
Быстрая зарядка нет
Время работы от аккумулятора 30 мин
Индикация уровня зарядки есть
Цвет красный