Електробритва Panasonic ES-CV51-S820

Код товару: 877849
Під замовлення
7918 Грн
  • Інформація по PANASONIC ES-CV51-S820
  • Виробник: PANASONIC
  • Країна-виробник: Нідерланди
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ES-CV51-S820
  • Вага: 0.6 кг.
  • Габарити: 21x14x7 см.
  • Короткий опис:

    сіткова (вібраційна), сухе + вологе гоління, 5 бриючих сіток, від акумулятора, Колір - сірий

Опис PANASONIC ES-CV51-S820

Електробритва PANASONIC ES-CV51-S820

Компактна електробритва. Компактна електробритва Panasonic - ваш вірний друг і помічник в будь-який час і в будь-якому місці. Її розміри не доставлять вам дискомфорт під час транспортування, а інноваційні технології голитися зможуть продемонструвати високоякісну ефективність. Система головки для голитися даної моделі складається з п'яти лез і трьох окремих груп сіток. Така система ефективна навіть у самих проблемних місцях - в цьому ви зможете переконатися після першого гоління.

Легка і автономна. Електробритва Panasonic ES-CV51-S820 приємна на дотик - її ергономічні властивості нададуть вам приємну послугу. Модель обладнана літій-іонним акумулятором з функцією швидкої зарядки, а також спеціальним індикатором його заряду, який складається з трьох світлодіодів: High, Mid, Low. Бритву можна очищати під струменем води. Вона буде актуальна як для сухого, так і для вологого гоління. Вбудований ролик Smooth Slider посприяє делікатному гоління.

Корпорація Panasonic Corporation, що виникла в 1918 році,-лідер у виробництві електроніки на світовому ринку. Panasonic - провідний бренд Panasonic Corporation. На рахунку корпорації Panasonic - випуск більш 15 000 найменувань товарів. Підприємства і наукові центри фірми розміщені в різних куточках світу, їх налічується понад 500.

Засновник корпорації - Коносуке Мацусіта. "Ideas for life" - це девіз фірми, що означає, що корпорація орієнтована розробку концепцій, що сприяють поліпшенню життя людей, що створюють безпеку, зручність і комфорт життя.

Характеристики PANASONIC ES-CV51-S820

Система для гоління сіткова (вібраційна)
Спосіб гоління сухе + вологе гоління
Живлення від акумулятора
Тип акумулятора Li-Ion
Час роботи від акумулятора 45 хвилин
Час зарядки акумулятора 60 хвилин
Швидкість мотора 14 000 об/хв
Оснащення рухома бриюча голівка
Габарити 12.8 x 7.5 x 4 см
Габарити упаковки 37 x 22 x 17 см
Вага 162 г
Вага в упаковці 680 г
Також шукають з тримером
Призначення для чоловіків
Кількість головок для бриття 5 бриючих сіток
Колір сірий