Електробритва Philips S1332/41

Код товару: 978634
Немає в наявності
  • Інформація по Philips S1332/41
  • Виробник: Philips
  • Країна-виробник: Індонезія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: S1332/41
  • Вага: 0.38 кг.
  • Габарити: 7x19x14 см.
  • Короткий опис:

    роторна (обертальна), сухе гоління, 3, від мережі / акумулятора, Колір - чорний

Опис Philips S1332/41

Суперлеза PowerCut 

Електробритва Philips S1332/41 - це чудово спроектований пристрій, що дозволяє впоратися з рослинністю на обличчі. Техніка оснащена якісними лезами PowerCut, які мають функцію самозатачування: під час роботи вони взаємодіють таким чином, що відбувається постійна підтримка гостроти ріжучих елементів. Це гарантує тривалу роботу приладу без необхідності підточки - все відбувається без вашої участі. 

Простота очищення 

Цей пристрій зроблено таким, щоб ви могли працювати з ним, докладаючи мінімум зусиль, отримуючи при цьому максимальний результат. Прикладом тому стала спрощена система очищення: вам досить лише одним клацанням відкрити бритвену головку і сполоснути її під струменем води - цього буде досить для очищення. Техніка повинна бути відключена від мережі! 

Робота від мережі і автономно 

У вашому розпорядженні два варіанти роботи з електричною бритвою - за допомогою мережевого підключення і за допомогою акумулятора. Обидва режими мають свої переваги і недоліки: підключення до мережі дає практично нескінченний запас енергії, в той час, як акумулятор забезпечує автономне використання до 45 хвилин. Зате батарея не прив'язує вас до одного місця. 

Головки 4D Flex 

Рухливі бритвені головки рухаються в 4 напрямках, повторюючи контури вашого обличчя. Це сприяє комфортній роботі з електробритвою, акуратному зрізу волосся і збереженню цілісності шкіри. 

Додатковий триммер 

Ще одним інструментом, що забезпечує зручність, став тример. Він встановлюється в разі потреби, тому, коли вам потрібно підрівняти бакенбарди або скроні, змоделювати бороду або вуса, ви завжди зможете скористатися такою додатковою і дуже практичною опцією.

Характеристики Philips S1332/41

Основні
Призначення електробритва чоловіча
Тип роторна
Тип гоління сухе
Особливості захисний ковпачок
очищення під струменем води
ергономічна форма корпусу
нековзка рукоятка
відкривання одним дотиком для зручного очищення
леза PowerCut
Кількість головок для бриття 3
Додатково
Перемикання напруги автоматичне
Індикатор заряду ✔ 1-уровневый индикатор состояния аккумулятора
Фізичні
Джерело живлення акумулятор
мережа
Час роботи 45 хв
Час зарядки 1 год
Колір чорний